perjantai 20. toukokuuta 2011

kuvia kodista ja kirpparilta ostettuja :)



Poikien huone on jo täyttynyt leikeistä :) Ikkunaverhot on vielä vähän huonosti, odottavat että saan ompelukoneeni kuntoon.. Suojelusenkeli-taulua olen etsinyt pojille jo jonkin aikaa mutten ole löytänyt kivaa, nyt löytyi ja esikoinen sai päättää paikan, taulu maksoi euron


Oma makuuhuoneeni on vielä kovin keskeneräinen, en ole edes saanut päätettyä millaiset ikkunaverhot laittaisin! Mutta eiköhän se siitä tässä kesän aikana :)


Olohuone, uudet verhot löytyivät kirpparilta 3e hintaan pinkin tuolin olen ostanut jo useampi vuosi sitten 5e



Ompeluhuoneesta puuttuu vielä pyötä, joten saumuri on tilapäisesti keittiön pyödällä :) Ihanan Arabian mansikka-kulhon oli kotitonttu tuonut meidän poissa ollessamme ;)


Kevätkäärö isoveljien sängyssä päiväunilla




Rannerenkaita yhteensä 0,50e vauvanlelu maksoi 0,40e




Mehujäämuotit, hurjan söpöt minusta 1e




Keltainen kukkakuvioinen pussilakana 1,80e, kukkakangas 0,50e ja Tutan delfiini-tunika 0,30e




Pupukangasta reilu metrin palanen 0,60e , pallokangas oli ilmaislaarin maksimekko

22 kommenttia:

M kirjoitti...

Ihana koti. =)

Vekarana kirjoitti...

Niiin ihanan näköstä!Me niin tullaan pian teille kyläileen :)

Peppi kirjoitti...

Ihanan kirkkaita värejä ja valoa teillä kotona.
Meillä oli pienenä ollessani tuollainen keltainen kukkapussilakana mökillä!

Salanimi kirjoitti...

Ihanan raikasta ja värikästä - tykkään kovasti :) Ja IHANA kevätkäärö :)

Kerttu kirjoitti...

Teillä on aivan ihana koti, niin raikas ja värikäs :)

joponen kirjoitti...

Siis teillä on aivan ihanan kaunis koti, ei voi kuin huokaillen ihastella!!! ♥

Ki kirjoitti...

Ihanan retroa! <3

Suvi kirjoitti...

Voi melkein kateellisena katon miten ihanan näköistä teillä :) ja sinä teet niin hirmu hyviä ja halpoja kirppislöytöjä! :) tosi kivan värikästä ja retroa ja pieni kevätkääryle on niin suloinen! :)

Retromoderni kirjoitti...

Lepposan oloinen kämppä pullollaan ihania juttuja ja värejä.

Mari Wee kirjoitti...

Siis tuo teidän koti on vaan niin ihana väriläiskä ja pienten yksityiskohtien aurinkoinen keidas :) Pakko palata aina scrollaamaan kotikuvia uudelleen ja uudelleen, kun oma uskallus ei vielä näihin värimaailmoihin riitä :)

Tea kirjoitti...

<3

pikkukiiski kirjoitti...

:) kiitos kaikille ihanista kommenteista! minä arvoin kauan että jos sitä yrittäisi hillitä itsensä ja ostaa vain sellaisia "aikuismaisia" värejä mutta sitten ajattelin että sehän on maalia vaan, aina voi maalata uusiksi jos alkaa tympimään ;) Olen niin innoissani kun saan vapaasti laittaa, seuraavaksi etsin sorkkaraudan ja vintin rappujen pissankeltainen kamala muovimatto saa kyytiä! Ajattelin jotain aniliininpunaista rappuihin ;)

Heidi kirjoitti...

Ihanan kotoista! Itsekkin pidän väreistä ja jotenkin kaipaa myös lasten ympärille tuollaisia kunnon kirkkaita värejä, jos ei muuten niin tekstiileihin ainakin. =)

Marjuli kirjoitti...

Ihana kesäkoti! Aivan hurmaava ja niin kivan retro!

kewa kirjoitti...

Aivan upea koti, selkeät kirkaat värit ja kauniit tavarat. Tosi hyvät muistot varmasti pojille jää, niin hyvälle tuulelle ainakin kuvista tulee!! Ja ne Sinun löydöt tekee aina kateelliseksi;)

Anonyymi kirjoitti...

Syötävän ihana koti <3

Irmeli Ikinuori kirjoitti...

Lastenhuoneessa on aivan ihanat värit!

Annika kirjoitti...

Voi että teillä on ihana koti. Niin värikästä ja kaunista! Meillä on lapsena ollut tuollaiset sammakko-lakanat, äiti on yllättäen heittänyt ne menemään ja muistan joka kerta harmitella asiaa. Muistatko/tiedätkö tuon kuosin nimeä tai kankaan valmistajaa?

Unknown kirjoitti...

Oih miten ihana koti, ihanat varit ja muutenkin ihana! Kiitos ihanasta blogista, loysin sen vasta nyt.

Päivi kirjoitti...

mahtavasti värejä, näitä nähdessään makuni kallistuu tämmöiseen kun ainaiseen valkoisuuteen, varsinkin lasten kohdalla. ihania verhoja, värikkyys yhdistää, eikä tarvika olla samaa paria.
mutta ihanin kuva teidän vauvakäärö!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi! Innolla odotan aina uutta päivitystä. Ja aivan ihanaa tuo keltainen pupukangas! Muistelisin että joskus haaveilit vihreästä vastaavasta. Näyttää löytyvän huutiksesta tällä hetkellä :-)
vink vink ;-)

suskunen kirjoitti...

Ompa todella suloinen Kevätkäärönen <3 Ihailtava koti sinulla, vaatii aikaa ja vaivaa sisustaa vanhoilla löydöillä :) Itsellä on "ikeakoti" mutta aivan unelmaa olisi kerätä koti vanhoista retrokalusteista ja tekstiileistä! Mutta siihen hommaan ei ole aikaa tarpeeksi toteuttamiseen, tyydynpä sitten vain ompelupuoleen :) Suojelusenkeli-taulu on ihana. Itsellä on pienenä ollut yksi enkelitaulu sängyn vieressä, se on jossain kotonakotona tallessakin. Kumpa se löytyisi pojille vielä joskus :) (tulipa tekstiä!)