sunnuntai 8. marraskuuta 2009

viikonlopun saalis

Lauantaina kiertelimme vähän kirppareita etelä-pohjanmaalla ja aarteita löytyi aika mukavasti :)

Tämä peltitarjotin meni ehkä ykköseksi kaikista peltitarjottimista mitä minulla on, aivan ihana mielestäni! Hintakin oli oikein sopiva 1e 
Ella-täti oli mukana ja osti Iljuskaiselle muutaman lelun. Ihana söpö Ainu pupu 1,5eja ♥ kumieläimet 0,2e/kplSitten omat ostokset jatkuu..Pitkät norsuverhot. Nämä oli aika kalliit 12e, mietin että ostanko ollenkaan kun tykkään tästä ehkä enemmän toisen värisenä..mutta toisaalta, on nämä niin kivat että ostin kuitenkin ettei jää sitten harmittamaan. Eihän 12e ole loppujenlopuksi kovinkaan paljon käyttämättömän näköisistä pitkistä verhoista :)Ihana maisemakangas, tätä oli yli 2m. En tiedä onko uutta vai vanhaa mutta tykkään! 1eLammaspussilakana ja tyynynliina 1e Tämä kuosi on jotenkin ihanaa meillä on tätä jo pussilakana ja tyynynliina keltasävyisenä joten oli hauska löytää tätä nyt myös sinisenä :)Yksinäinen sydänverho 0,5eLego Fabuland pussilakana 0,8eTälläiset söpikset norsusukat oli ihan pakko ostaa paikkaamaan sukkavajettamme 0,1e/kplPari söpöä pyyhettäkin lähti mukaan..ensiksi muumipyyhe muumifanillemme 1e ja aurinkoinen lastenpyyhe 0,5eJoitakin vaatteitakin tuli ostettua.. Liberon paita 0,5e, pöllöpaita 0,5e, leppispaita 0,4e , tipupaita 0,5e ja Nanson keltainen naisten pitkä yöpaita 1e. Taustalla lastenlakana 0,3e


12 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

ääääääääääh....

Tiiät varmaan sanomattakin.

Nipsutin kirjoitti...

Vau =)

Tia kirjoitti...

Voi vide mitä kangaslöytöjä!Kelpais mullekkin=)

mude kirjoitti...

Vihreenä oon, kateudesta...
Kankaat on kaikki mielettömiä!

pikkuriikki kirjoitti...

voi rähmylä mitä löytöjä!!!!
oon kans tosi vihree...

Usi kirjoitti...

LEEENAA!!!Nyt sä kyllä huijaat et sä oo voinu olla täälä kirppareilla:D Ei sieltä tämmöisä löydy,missä oot ollu??:)

pikkukiiski kirjoitti...

No enkä huijaa :D Kävin lauantaina Toiskassa, Helluntaiseurakunnan kirppiksellä, Lapuan kirppareilla, Nurmon spr:llä ja Seinäjoellä siinä Lehtisen alakerrassa :)

Anonyymi kirjoitti...

leenalla on kyllä jotkut erikoislasit päässä tuolla kirpulla pyöriessään...miten muuten joku voi löytää noin paljon juuri omannäköisiään tavaroita yhdellä reissulla??? :)

joponen kirjoitti...

Ihania löytöjä taas!!! Varsinki norsuverhot ja maisemakangas! :D Mulla on tuommonen samanlainen tarjotin kokoelmassani, se on kyllä hieno ;)

Marjuli kirjoitti...

Oi mitä löytöjä! Mielettömästi kaikeka ihanaa :)

Usi kirjoitti...

Mä oon kyllä Rouskun kans samaa mieltä!!:D

TaiNa kirjoitti...

Hih, minä löysin pari viikkoa sitten tuosta norsukankaasta pussilakanan (ihan täyskokoisen, ei lasten) ja tyynyliinan, maksoivat pari euroa! Tarkoitus oli leikata ne verhoiksi, mutta päädyinkin ripustamaan pussilakanan seinävaatteeksi nuoremman huoneeseen. Ehkä myöhemmin ne päätyy verhoiksi, jos löytyy joku muu ihanainen seinälle laitettavaksi. :)