maanantai 8. maaliskuuta 2010

unikani





yöllä syntyi ajatus unikanista kun Iiamurunen näytti niin pieneltä ja yksinäiseltä pinnasängyssään. Ja aamulla sitten huristelin tälläisen kaverin kaksista syksyllä ostetuista vakosamettihousuista (0,05e/kpl) ja kolmesta pussillisesta saumurin leikkuujätettä. Kierrätyskamaa siis koko pupunen (; Nikolai ihastui jättipupuun heti ja voikin olla että joudun tekemään vielä toisenkin ison unikaverin jossain vaiheessa. Pupu toimii siis nyt yhdenlaisena pinnasuojana ♥

6 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Voi kun ihana pupunen <3 Onko ne täytteet sisällä ihan irrallaan vai onko siellä joku sisäpussi vielä? Entä oletko kerännyt isoimmat leikkuujätteet vain vai kaiken pienenkin silpun? Joskus on käynyt itselläkin mielessä että voisi ottaa talteen ne leikkuujämät, mutta unohtunut on koko asia sitten.

pikkuriikki kirjoitti...

ihana ekopupu...mulla alkaa olla kans niin paljon saumurisilppua ja pikku tilkettä et tarttis taas tehä jotain minne niitä sais sisälle...
tosi kiva kioskikissa tuossa alapuolella...

pikkukiiski kirjoitti...

pupupäällinen on täysin irrotettava ja pestävä ja pupun masussa onkin sellainen vähän niinkuin tyynynliinassa oleva aukko. siput on pussissa siellä. Olen kerännyt sitä ihan pientä saumurin moskaa pusseihin ihan sitä varten että voin käyttää sen sitten joskus johonkin tälläiseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi eikä mikä luttanapupunen! :) Poitsut saa kyllä maailman ihanimpia leikkikaluja - kun mamma on noin taitava!

PS. Vaklaan teidän elämää tätäkin kautta ;)

Terkuin: Satutäti

Anni kirjoitti...

Aivan ihana idea, ei ole tälle aloittelijalle tullut mieleenkään kerätä saumurijätettä talteen!! Tuon kanssa varmasti uni tulee nopsaan...toivottavasti!

Ihania kuosisuunnitteluja sulla... :)

Annika kirjoitti...

Onpa ihana! Meilläkin kaikki saumurisilppu lähtee suoraan kaatopaikalle, ei ole tullut mieleenkään säilytellä...