tiistai 16. marraskuuta 2010

vauvanvaate ompeluita



En voinut vastustaa Metsolan apilajoustofroteeta ja ostin sitä ihan vaan 40cm palasen. Palasesta syntyi n.56cm hupullinen haalari vauvalle. Haalari tuntui hurjan pieneltä ommeltaessa mutta tuolle oikean vastasyntyneen kokokoiselle vauvanukelle (löytyi muuten tässä hetki sitten kirpparilta 4e :) ) haalari oli sopiva joten pakkokai se on uskoa että niin pieniä ne vauvat vaan on :) Joustispalasta jäi vielä haalarin teon jälkeen noin puolet ja nyt mietinkin että mitä siitä tekisin.

Alemmassa kuvassa vielä 5min pikasurautus poikien pienemmälle nukkevauvalle. Haalarissa ei ole mitään kiinnitys systeemejä vaan nuken saa sujautettua kaula-aukosta sisään ja huppu pitää vaatteen hyvin ylhäällä, laiskan äidin ratkaisu ;) 

10 kommenttia:

Tuulivei kirjoitti...

Söpö apila-haalari. Itselläkin teon alla joustishaalari, mutta hieman suurempaa kokoa 86cm. Olen jo pitemmän aikaa ihaillut noita sun kuosisuunnitelmia, kun itsekkin niitä pöytälaatikkoon väkersin. Vihdoinkin sain aikaiseksi perustaa oman blogin :)

minakaa kirjoitti...

hienon haalarin oot tehnyt. Vauvan vaatteita onkin mukava tehdä ja nähdä lasten tyytyväiset ilmeet :)

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Tosi söpö haalari, tuo apila-kangas on niin suloista :)

lumppumaakari kirjoitti...

Ihana haalari <3

kewa kirjoitti...

On kyllä kaunis haalari, meilläkin odottele kaapissa sama kangas yöpuvuksi pääsyä, koossa 86/92cm. Pikkuvauvan vaatteita varmasti kiva tehdä kun kangastakin menee niin vähän. Minä veikkaan edelleen että Teidän tulokas on tyttö;)

Sani kirjoitti...

Tuota kangasta muutamissa blogeissa hehkutettiin, kun tällanen uutuus, en nähnyt kangaskuvissa mikä ihme siinä oli niin ihanaa, mut nyt valmiina vaatteena, varsinkin tuollaisena vauva kokoisena, niin oih ja voih, todella ihana!!! -nyt ymmärrän miks he hehkuttivat kankaan ihanuutta :)

Sanna kirjoitti...

Suloinen haalari!

Suvi kirjoitti...

Tosi ihana haalari :) ja niin suloisen pieni... on ne vauvat vaan niin pieniä alussa vaikka se ihmeelliseltä tuntuukin :) hyvä ratkaisu muuten tuo nuken haalarikin :)

Ruohonvihreä kirjoitti...

Todella suloinen haalari!
"Laiskan äidin ratkaisut" on ihan parhaita. :)

Ariana Richardo kirjoitti...


I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

Click Here
Udemy.com