lauantai 18. joulukuuta 2010

kirppariostoksia :)

Pitihän sitä heti käydä tarkistamassa paikallisten kirpparien tarjonta ja jotain tarttuikin mukaan :)



Pupu-kuosia tuli vastaan tälläkertaa mukavan joulunpunaisena :) ikkunaverho maksoi 0,50e
Ennestään minulla on tätä keltaisena mutta vihreäpohjainen versio on mielestäni se kaikista nätein ♥


Keltainen kukkapöytäliina näyttää siltä että se on juuri oikean kokoinen ja mallinen meidän ruokapöydällemme 1e, keskimmäinen on kukkapussilakana joka sopii lasten peittoon 1,30e ja toisella reunalla on ihanan iso ja muhkea tyyny kauniilla kukkakuosilla 0,60e



Eläinlapsia-kirjassa oli suloinen kuvitus ja sopiva hinta 0,60e






 

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Eikä mitä ihania kuoseja!! En käsitä miten tuollaisia voi löytyä mistään kirppiksiltä!!!! Täällä asuu varmaan joku sellainen kirppistäti joka nappaa heti kaikki tuollaiset itselleen jos niitä myyntiin tulee, kun yhdelläkään kirppiksellä en tuollaisiin törmäile.

Meeri kirjoitti...

Tuo pupu-kangas on ihanaa <3 Harmi kun en ite koskaan löydä mitään ihanuuksia =(

Ilona kirjoitti...

Olen pupukangasta metsästänyt jo useamman vuoden kirppareilta, mutta täältä Turusta sitä ei vann löydy:( Itselläni oli pienenä keltaiset lakanat, joista sittemmin tehtiin tyynyt. Nyt ovat jo päätyneet roskikseen, kun kuluivat puhki...

Huusin tuota punaista huutiksesta juuri aivan törkeään hintaan, mutta halusin sitä ennenkuin meidän lapset muuttavat kotoa;) Sinun löytämäsi näyttää säilyttäneen värinsäkin tosi hyvin.

Kerttu kirjoitti...

Hyviä löytöjä! Mulla on itsellä tuota punaista pupukangasta myös ja tuo kirjakin löytyy meiltä :)

SA kirjoitti...

Oi, tuo pupukangas on kyllä ihanaa. Minäkin löysin aika vasta keltaisena kirpparilta. Aiemmin olen löytynyt jättikokoisen tyynyliinan vihreänä, mut se on semmonen räikeen vihreä, melkein neonvihreä, ei semmonen metsänvihreä mitä varmaan sinä tarkoitit.

n i n n u kirjoitti...

Pupu on niin klassikko !
Ruskeana puuttuu vielä minulta. Kerran meni nenän eestä...

kewa kirjoitti...

No vau mitä löytöjä, ei täälläpäin koskaan tulee mitään niin söpöä vastaan ja retrosta kysytään jo niin korkea hintaa että onko siinäkän enää mitään järkeä... SPR kirpparilla on niin hintavat tavarat, jokuinen ihan ruma teko-kuitunen mummomekko 70luvulta maksaa 20 euroa????
Oikein ihanat kankaat!!!

Sarppu kirjoitti...

Pakko sanoa, että mulla on ollut tuollainen punainen pupu pussilakana pienenä ja vieläkin tallella, sisältää monta hyvää muistoa, Ihana löytö :)

Edla kirjoitti...

Kauniita kankaita! Ihana tuo pupukangas ja halpa :)
Sinulle on jotakin blogissani!

Haconi Siha kirjoitti...

An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!


Click Here
Visit Web