perjantai 25. helmikuuta 2011

ompeluita

Lupasin ommella ystävälle paidan mutta minulla ei ollut oikeankokoista paidankaavaa enkä uskaltanu summissa alkaa leikkelemään kallista kangasta. Päätin siis tehdä harjoituspaidan kirpparilta ostetusta 0,40e maksaneesta joustofroteenpalasesta ja tilkkulaatikosta löytyneistä pikkupaloista. Nikolai tykästyi heti paitaansa ja kaavastakin tuli oikein sopiva :)omppupomppu lähempää :)


tälläinen tuli siis kaverille menneestä paidasta, en laittanut resoreita ollenkaan kun tykkään että kun laittaa näihin froteepaitoihin froteesta myös kaula-aukon ja hihansuut niin paita pysyy hyvännäköisenä vaikka pesisi miten :)


Iia-muruseni sai hupparin ihanasta vihreästä sunray-kankaasta. Tämä kangas jotenkin hurmasi minut kun menin käymään metsolassa, aiemmista värivariaatioista en niin innostunut mutta nyt tätä tekisi mieli ostaa vähän lisääkin :)

6 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Ihana tuo omppupaita!

-Sa- kirjoitti...

Hienoja paitoja! Kävikö sulla tuolle vihreelle sunraylle mitenkään pesussa? Kun mulla se meni ihan nyppyseksi ekassa pesussa, niin mietin et onko vika mun pesussa vai kankaassa=/

pikkukiiski kirjoitti...

Ei tuo mun mielestäni miksikään mennyt, se on nyt kahdesti pesty ja käväisi kuivausrummussakin ja pinta näyttää ihan hyvältä?

kewa kirjoitti...

Aivan upeat paidat kaikki, vihreä sunray tosiaan makeanvärinen. Saanko kysyä mistä niin kivat nimet pojille olet keksinyt, jotenkin slaavilais-vaikutteita?

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Kivoja kaikki, omppupaita on tosi mukavan värinen :)

-Sa- kirjoitti...

Vaatiskohan ne sitten huuhteluainetta tai vähemmän linkousta, kun pesen aina ilman huuhteluainetta ja linkoan kovalla. Harmittaa vaan kun menee kalliit kankaat heti ihan vanhan näköisiksi=(