lauantai 7. toukokuuta 2011

kirppuja ja ompeluita :)


Lupasin ommella ystäväni vauvalle tälläisen huppuhaalarin jo kuukausia sitten, kävin ostamassa kankaan valmiiksi mutta toteutus on venynyt ja venytnyt. Nyt sain sen kuitenkin vihdoin valmiiksi ja onneksi pikkuinen ei ole vielä ehtinyt syntyä! Mukaan tekaisin minun suunnittelemastani ja Liandlon valmistamasta norsu-kankaasta myssyn, sopii aika hyvin yhteen eikö? :)
( Norsukangasta on valmistettu nyt kahdessa värissä, turkoosina ja vihreänä, voitte vain kuvitella miten iloinen olen asiasta! ♥ )

Tätä suloisuutta en voinut vastustaa vaan ostin sen vaikka nukella pidettäväksi 2e oli hinta
alla on Miskan uusi tilkkupeitto jonka tekaisin eilen illalla tilkkukasaa peratessani ;)


Miskalle mustavalkoista, tosin sydänhuppari tulee kyllä Nikolaille (ja sitten joskus varmaan periytyy Miskalle ;) ) kunhan saan sen hihat hieman lyhennettyä ja istutettua uudelleen :)
Huppari ja Nanson retropaita olivat 2e bodyt maksoivat 1e

3 kommenttia:

-Sa- kirjoitti...

On kyllä ihan mahtavaa, että nuo sun kuosit on päässy tuotantoon! (mun lompakko ei vaan meinaa kovin hirveesti tykätä;) )

Voi miten söpö tuo mekko ja tuo kukkapaita kans on tosi kiva.

Heidi kirjoitti...

Nuo kuosit on kyllä ihania! Ja aivan mahtava tuo tilkkupeitto! Pitäisi kohta ommella itsekkin, kun tytöllä on nyt uusi sänky. =)

Annika kirjoitti...

Onpa hirmuisen kaunis tuo tilkkupeitto! Ja tosi suloinen keltainen retropupumekko <3 Sä teet aina niin mahdottoman ihania löytöjä TOSI edullisesti!