torstai 8. joulukuuta 2011

ompeluitaompeluita

Työmaa-kuosista haalarit koko sakille :)


Kioskikisuja pienimmälle haalarina (tosin laitoin niin paljon kasvunvaraa että keskimmäinen juoksentelee tuolla tällähetkellä noissa haalareissa ;) )


Pienimmälle paita joka on aikamoinen palaompelus taas jatkettu vähän joka kohdasta, mutta tulipahan käytettyä tarkasti kankaat ;) (niin ja hihat kyllä oikeesti ihan samankokoiset, käänsin tuota toista vaan silleen että toi hihaan ommeltu numero näkyy kans ) Kankaat kangasvaihtareilta


Iialle huppari numerokankaasta :)


Miipupiipulle potkarit :)Kirpparilta pupupaita eurolla, kangas kivaa mutta paita ei yhtään meidän näköinen joten tuunataan vähän toisella kirpparipaidalla ja nyt tyykkään :)

Koskas sitä ehtis kuvaamaan kirppislöytöjä kun sellaisiakin on tullut tehtyä, tosin muutamat voi julkaista vasta joulun jälkeen kun ovat poikien paketteihin menossa ;)
Muutenkin tuntuu että viikot vilisee ihan hirveää vauhtia enkä ennätä mihinkään tai mitään mitä on pitänyt. Vuoden loppu lähestyy ja ennen sitä pitäisi ehtiä vaikka mitä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihania ompeluksia, erityisesti tykkään noista kioskikissa-haalareista. Onko sellaiset vaikea tehdä? Kanttatko yläeunat resorilla vai trikoolla? Yhden kerran yritin vastaavia joustokantilla, mut jälki oli aika kamalaa, onneksi oli yövaate kyseessä! :) -Binxe

Mun Tekemä kirjoitti...

Tosi ihania ompeluksia!