maanantai 13. helmikuuta 2012

KiireitäMaisemaa Rovaniemeltä :)

Ihania pieniä vauvan nuttuja ei voinut vastustaa, sydänpaita 2e ja nepparipaita oli ilmainen :) Ovat juuri oikean kokoisia poikien vauvanukelle.

Kirpparilta Iljalle kengät 2e

Saksankieliset kirjat 0,50e/kpl toi askartelukirja etenkin oli aivan ihana, esikoinen rakastaa katsella askartelukirjoja ja haluaa sitten tehdä niistä suunnilleen kaiken :D


Aurinkohaalarit aurinkoiselle kun edelliset jäi pieneksi :)


Ilja antoi toimeksiannon, paita ja housut äiti tästä kankaasta (siis tuosta kirjainkankaasta), kangasta oli jäljellä enää vain pieni tilkku joten piti vähän soveltaa :) Kuvassa mukana myös pieni linssilude joka tahtoo että vain hänestä otetaan kuvia :D

Miskalle paita uudesta talvimaisema kankaasta ja haalarit kirpparilta kesällä löytyneestä joustofroteesta


On ollut taas liian kiire, en ole ehtinyt edes blogia päivittää! Käytiin viimeviikolla pienimmän kanssa Rovaniemellä koska minulla oli luento siellä. Tarkoitus viimeistellä minun Kandityö ja palauttaa se tänä keväänä. Tässä kuvia viimeviikolta, kirpparia, ompeluita ja vähän maisemaan Rovanimeltä! :)

I have been too busy last week and do not even have time to blog!! I visit in Rovaniemi with my youngest son, I had a lecture there at the university of Lapland. Trying to finish my studies there. Here is some pictures from last week :)

7 kommenttia:

Novella kirjoitti...

Tunnistin heti tuon keskimmäisen kuvan Rovaniemeltä. Itse otin syksyllä samasta kohdasta kauniin kuvan. :)

Kivoja löytöjä kirpparilta.

zanne kirjoitti...

Ihania kirppislöytöjä taas! Etenkin saksankieliset kirjat, olen vähän kade! ;-)

kewa kirjoitti...

Ihanat ne Sinun ompelukset!!! Ja poikavekarat niin valloittavat!

PikkuHoo kirjoitti...

Valloittava poikakolmikko! Onpa muuten ihana kuosi nuissa kuomissa! En oo koskaan tuollaisia nähnyt!

Emmi kirjoitti...

Eilen löysin blogisi ja oon niiiin myyty! Joka välissä koneelle pompin ja vihdoin sain luettua koko blogin läpi :D
Oot todella taitava ompelemaan ja mikä mielikuvitus! Nuo kaikki kuosit mitä oot piirrelly on mahtavia. Ja ihania (ja halpoja!!!) löytöjä oot kotiisi tehnyt.
Tänne tuun varmasti uudestaan :))

päpä kirjoitti...

olen jo jonkin aikaa ihaillut blogiasi, saan siitä voimaa, en osaa selittää sitä. Kahlasin myös läpi löydettyäni. Mistä löysit nuo aurinko haalarit vai teitkö? käytin omia n.30 vuotta vanhoja oranssisia aurinkopotkareita pojallani (09/10) ensipöksyinä ja olen metsästänyt toisia, mutten todellakaan ole löytänyt. Tuttaa siis olivat meidän noin 60 cm pökät.

Suvi-Kukka kirjoitti...

Aivan älyttömän mageet kuomat!! Onko oikeesti tollasia joskus ollut jossain myynnissä?! Mä kun oon pitänyt niitä maailman rumimpina kenkinä ja silti ne oli talveksi pakko hommata pojalle mutta tollaset vetäisin sille NIIN paljon mielummin! :)