keskiviikko 9. tammikuuta 2013

3v kuosisuunnittelua :)


Tästä kuosista alkoi minun "urani" kuosisuunnittelijana 3v sitten. Tuntuu hurjalta miten pitkä aika siitä on ja miten paljon olen tässä ajassa oppinut! Moniko muistaa vielä Huhuun? 



Ensimmäiset kuosini tein Sampsukalle ja pian sen jälkeen sain myös muitakin tilaisuuksia mutta Sampsukka oli ensimmäinen joka otti kuosejani valmistukseen ja pääsin sitä kautta alkuun :)

Tämän kunniaksi Sampsukka tarjoaa suunnittelemiani kuoseja (jotka löydät tästä linkistä) -15% alennuksella alekoodilla  PIKKUKIISKI-3V Tarjous voimassa sunnuntaihin 13.1 saakka :)

(tarjous koskee tuota linkattua tuoteryhmää, ei II-laatuisia eikä löytökorin kuoseja)


17 kommenttia:

KiKiDuu kirjoitti...

Muistan!! Meillä on tätä tunikan muodossa tytöllä <3 Haalaritkin oli,mutta ne ovat jo pienet. Ihana kuosi, kertakaikkiaan!

Tiina kirjoitti...

Meilläkin ollut tätä vaipassa ja kankaana varmaan vielä joku pala. Kummitytön vanha tunika odottaa käyttöönpääsyä Maisalle.

Unikuu kirjoitti...

onnea! mä muistan kanssa. :)

Mari kirjoitti...

Sinulta on kyllä syntynyt toinen toistaan ihanampia kuoseja! Tämän Huhuun muistan myös hyvin :)

Unknown kirjoitti...

Onnea ja ihana kuosi. Voiko tätä ensimmäistä löytää enää mistään? Tahtois :)

pikkukiiski kirjoitti...

Sampsukan löytökorissa on ainakin vielä hetki sitten välillä näkynyt palasia huhuuta :) kannattaa seurata sitä

hulamaja kirjoitti...

Onnea <3
Muistan kuosin, ja myös sun voittosi, sillä osallistuin ite jollain järkyttävällä räpellyksellä samaan kisaan :D :D :D
haha, onneksi nyt oon oppinut olemaan piirtelemättä mitään kun se ei näytä minulle sopiva homma olevan kun ajatus ei siirry paperille likikään toivotulla tavalla :) siun kuoseja on ilo katella, kiitos niistä :)

Mirka kirjoitti...

Muistan tietysti! Tuota oli meillä froteena käytössä, taisi olla paita ja haalarit tuosta tehtynä käytössä :)

sie olet kyllä hyvä noissa kuosisuunnitteluissa! Ihan ykkönen!

Mieli kirjoitti...

Tuo ihana pöllökuosi tuo mieleen vauva-ajat, silloin oli muutamakin pöllövaate ja peittokin siitä talvisesta huhuusta.
Onnittelut 3-vuotistaipaleesta, upeita kuoseja sinulla ja toivoisinkin että useampi päätyisi kankaaksi asti! :)

Neiti R kirjoitti...

Muistan huhuun hyvinkin, meillä oli siitä yksi paita, ja oli mieluinen! Onnea kolmevuotisesta kuosisuunnittelijan taipaleesta, toivottavasti on vielä vuosia ja kuoseja paljon edessäpäin :)

Maiju kirjoitti...

Huhuusta ompelin ekan ompeluksen pikkuiselle vauvalleni joka nyt on kohta jo kolmevuotias.. Samaiselle "vauvalle" valmistui vastikään tunika talvi-ilotrikoosta. Muitakin suunnittelemiasi on meillä näkynyt :) Onnea suunnittelijantaipaleesta joka varmasti on vasta alussa :D!

Tiina kirjoitti...

Muistanpa hyvinkin tuon kuosin - itse olen blogia pitänyt samat 3v ihan pian, ja samoihin aikoihin alkoi tupsahdella myyntiin näitä ihania kuosejasi. Kiitos niistä! <3

Laura Vikiö kirjoitti...

Muistan ja rakastan jokaikistä sun kuosia!

Henna kirjoitti...

Onnittelut!

iolePiole kirjoitti...

:) <3

pikkupikkuriikki kirjoitti...

moikka pitkästä aikaa ja pakko oli tulla kattomaan mitä uutta oot suunnitellu...huhuun muistan hyvinkin, siitä tein haalarit ja tunikan nyt ainakin ja talvihuhuusta oleva mekko on ollu tänäkin talvena käytössä...ihania uusiakin juttuja oot suunnitellut..varsinkin maatuskat tuolla iski silmää...onnittelut menneistä vuosista ja onnea tuleviin...paljon on meillä sun suunnittelemaa ja ihanimpana(tän hetken mielialan mukaan) nostan esiin laulukalan Selia puotiin.

Ariana Richardo kirjoitti...

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

Website
Information
Click Here