torstai 19. helmikuuta 2015

Pitkästä aikaa!
Hei pitkästä aikaa! Katsotaampa jos saisin vähän eloa tänne blogin puolellekkin kun pääasiassa päivitykset ovat keskittyneet nyt vain pikaisiin facebook kuviin pikkukiisken fb-sivuilla
Kiireinen arki nelilapsisen perheen arki yksinhuoltajana, ihanat suunnittelutyöt ja meidän kodin remppahommat tuntuvat nielaisevan kaiken ajan. Tänään kuitenkin sain ihanaa postia itse herra Pehemiän toimittamana meille kotiin asti, paketissa oli Pehemiälle suunnittelemaani Kalle ja Kani trikoota. Mallailin sitä ensin ikkunaan koska kuosi on ihanan isoa ja sopisi kyllä sisustukseenkin! Palanen kangasta päätyi kuitenkin nuorimman poikani paidaksi :) Tykkään että kovasti näistä värisävyistä Miskalla. 

5 kommenttia:

Karo-Liina kirjoitti...

Ihanat sävyt! Oletko koskaan avannut kuosisuunnittelusi teknisiä vaiheita muuten kuin noin "tussit ja kopiopaperi" tasolla? Olisi mielenkiintoista lukea miten homman teet, skannaatko piirustuksesi koneelle vai kuvaat, mitä kuvankäsittely-ohjelmaa käytät jne. Ja missä olet oppiasi saanut, oletko opiskellut piirtämistä ym. jossain? On niin ihailtavaa, että on kaltaisiasi ihmisiä, jotka toteuttavat itseään ilman varsinaista koulutusta ja omaksi ilokseen näin hienosti. Tsemppiä arkeen, yritä jatkossakin löytää rako omille piirtämisillesi!

Pepita Ruutu kirjoitti...

Onpa suloinen kangas! Pepita nostaa hattua!

Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA kirjoitti...

Hurjan ihana kuosi ja värit :)
Tsemppiä kiireiseen arkeen!

Leena Renko kirjoitti...

Kiitos kaikille, pitäiskin ehkä joskus tehdä ihan oma postauksensa siitä miten kuosi syntyy :)

sam samantha kirjoitti...

This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Click Here
Tor.com