keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Hillaherkku!
Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia minua kuosikisassa äänestäneitä, voitto tuli!! Ihan supermahtavaa!!

Tänään pyörittelin mielessäni minkälainen kuosi olisi ihana ihan muuten vaan pitkästä aikaa. Kävin mielessäni läpi eläimiä mitä on kuoseissa seikkaillut ja ajatukseni siirtyi pohjoisen eläimiin. Lumikkoja ei ole tainnut kovin paljoa olla? No, lumikko minulla oli mielessä mutta taitaa näyttää vähän nallelta :D Pyöreät kasvot, korvat ja nappisilmät, hillaherkut mielessä. Olisi ihanaa joustiksena tai velourina eikö vain? Rakastan edelleen noita materiaaleja koska niissä värit toistuu aina niin ihanan intensiivisesti, eivät vaan taida kumpikaan olla tällähetkellä kovin in?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitosta!! :) Eikös siihen nyt kuulunut ulkomaanmatka sinne tehtaalle vai mikä se oli?

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kaivataan froteeta myös=) Ylin ruskea olisi niin kaunis, varsinkin jos ei olisi ihan hirveän tummaa ruskeaa, vaan sellasta vaaleampaa, vaikka vähän punertavaan taittuvaa. Frotee toistaa ja varsinkin pitää värit kauniimpana. Joustocolleget varsinkaan ei kiinnosta=( Ompelutyö menee hukkaan, kun on niin lyhyen aikaa siistin näköinen. Froteeta on vaikea saada polvistakaan `rei'ille, vaikka olisi useamman poikalapsen käytössä. Frotee on myös lämpöisempää, ei tartte pukea alle kauheasti. Kesällä taas kiva materiaali varsinkin kesälaatuisena, hieman ohkasempana. Tilasin Selialta meripuutarhuria ja ihastuin täysin!!! Upeat värit ja retrokuvio, joustofroteen aatelia parhaimmillaan=)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut voitosta!

Lisää kuoseja vaan maailmallekin.
Ilona

Anonyymi kirjoitti...

Onnea voitosta!
Tuo Hillaherkku on aivan mahtava. Mun tytön nimi on Hilla ja tekisin ehdottomasto tuosta hänelle jotain :)

- Sanna-

Anonyymi kirjoitti...

Joustofoteeta pojille kaipaisin myös, juuri tuon sinipohjaisen kaltaista raikasta!! Kovin on ollut ruskea/kelta/vihreesävyisiä ja kaipaisin kovasti sinisävyistä.. Se meripuutarhuri ois upee siniturkoosiminttuharmaalime yms :) sävyisenä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Aah, tuo ruskea!!! <3 rakastuin!! Syksyvaatteisiin mun pojille, tätä haluan!! Keltapohjaisena odottaa jo kaapissa ompelua pojille, heidän tädilleen ja minulle :) Minna

sam samantha kirjoitti...

WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. …

Website
Information