maanantai 2. marraskuuta 2009

maanantain kirput

Menin tänä aamuna taas käymään kierrätyskeskuksessa ja voih mitä siellä olikaan, aivan hurjan suloinen pikkusänky. Siinä ei näkynyt mitään hintaa ja menin tiedustelemaan sitä. - 1e jos viet heti! Ja minähän vein :) Täytyy myöntää että oli melkoinen suoritus raahata pikkumiehiä, vaunuja ja tuota sänkyä yhtäaikaa, mutta saimpas vaan kiikutettua sen meille.

Sängyn raahamisen jälkeen lähdettiin käymään vähän muuallakin ja jotain tarttui taas mukaan :)



Nikolaille etukuormaaja 1,4e



alla oleva kangas oli paketissa missä oli kaksi tuollaista pussilakanaa, yksi ruskea-valkoruudullinen lakana ja yksi ruskeasävyinen pussilakana yhteensä 2,5e Sukkahousut 0,5e 



kirpparilta pussillinen kankaita 0,2e keltainen on pinnasängyn aluslakana, vihreää ja punaista on molempia noin 150x30cm. Tuollaista pallokangasta olinkin vähän etsinyt :)



kierrätyksestä sukat ja toppatöppöset 0,2e/kpl


14 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

aaaah mikä sänky <3 Kyllä nyt vähäsen harmittaa kun en saanut Samppaa ajoissa lähtemään kohti kierrätystä *kurtistaa otsaansa*

Ehkäpä ens kerralla parempi onni matkassa.

Usi kirjoitti...

Tosi ihana sänky.Oot kyllä varmasti ollu näky raahatessa sänkyä ja vaunuja.Kuinka ihmeessä sä suoriuduit siitä???Sänky näyttää aika pitkältä kuitenkin :D

pikkukiiski kirjoitti...

sängyn raahaaminen vaati kyllä kieltämättä vähän kikkailua mut lainasin nokkakärryt kierrätyksestä ja lykkäsin toisella kädellä niitä ja toisella rattaita :D

Anonyymi kirjoitti...

:) kiva blogi. Eksyin tänne ekaa kertaa. Tulen toistekki :)

San

joponen kirjoitti...

Mahtava sänky! :) Muutenkin oikein mukavia löytöjä. Meilläpäin oili kerran kiekkarissta samankaltainen sänky(varmaan vain isompi) keltaisena, mutta kun ei juuri ollut tilaa ja tarvetta niin jätin ostamatta... Jälkeenpäin on kyllä harmittanut!

kassu kirjoitti...

aivan ihana sänky!!!!!

Hanna kirjoitti...

tuo sänky on ihan superihana!
haluaisin meille sellaisen keltaisen mutta kuka sellaisesta tahtoisi luopua. :D

Pikkuviuhti kirjoitti...

Oih, tuollaista sänkyä olen haaveillut meidän lasten huoneeseen, saisi tosi toisen reunan pinnat puuttua, niin tekisin siitä sohvan.
Kiitos blogistasi, olen jäänyt koukkuun. ;) Ja kotipuotiinkin varmaan tulen joskus piipahtamaan.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Meille tuo sänky sopisi myös Liljan seuraavaksi sängyksi, pitäs alkaakin kattelemaan ja vinkata mamille et pitää silmänsä auki...kivoja löytöjä aina teet ja sinä se et ainakaan ole riippuvainen poikien väreistä ja tyttöjen väreistä...hieno juttu!

Tupu Pupuna kirjoitti...

Sielläpäin näkyy kierrätyskeskuksesta löytyvän upeita juttuja ja millä hinnalla!!*huokaa niin kateellisena*


Nuo aiemmin postaamasi tuunatut laatikot oli kanssa ihanat. Mun lempivärit ja kuosi :)
Mulla olisi peltipurnukoita ja laatikoita vaikka kuinka minkä kuoseista en tykkää ja olen niihin tuunauksia suunnitellut, mutta en ole saanut itsestäni vielä niin paljoa irti, että olisin lähtenyt maaleja ostamaan.

AnniP kirjoitti...

Sinä se löydät vaikka mitä ihanaa ja edullista, sänky on suloinen ja kankaat myös! Kysyit mistä olen hankkinut pupu-sienikangasta. Tilasin palan joskus Etsystä, myyjällä ei näyttänyt tällä hetkellä tuota kuosia olevan mutta varmaan muilta löytyy kun muistaakseni se on noita japanilaisia printtipuuvilloja joita myydään aika monessa puodissa.

http://www.etsy.com/shop/myetsyshop

Napsanakkeli kirjoitti...

Heippa!
Tulin vastavierailulle ekaa kertaa blogiisi ja ihastuin täysin! Eli ei varmasti ole viimeinen visiitti :)

Ja tuo SÄNKY!!! Meidän pojalla on samanlainen minun isän vanha sänky. Nyt kun kaksoset syntyy pian niin haluaisin heillekin samanlaiset sängyt kunhan pinnasänkyvaihe on ohi. Täytyy siis pitää itekki silmät auki kirppareilla kulkiissa ja vielä kun sattuisi tuollainen mäihä että eurolla saapi kotiin kuskata :)

SA kirjoitti...

Hienon sängyn olet löytänyt. Kiva blogi sinulla=)

Ariana Richardo kirjoitti...

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Click Here
Sketchfab.com
Website