lauantai 14. marraskuuta 2009

tänään löysin ihan täydellisen pöydän...

mutta en saanut sitä itselleni..sillä sehän oli aivan liian suuri (tai meidän auto liian pieni), eikä sopivan kokoista jakoavainta löytynyt mistään, joten sitä ei saanut palasiksi. Noh, kaikkea ei voi saada ja onneksi löysin sitten jotain muuta kivaa paikkaamaan pöytäharmia :)


Marimekkoa, Katsuji Wakisakan Pähkinäpuu-kangasta ison tyynynliina 0,5e 


Marimekon Ananasta lastenpussilakana 1e


60cm pala söpöistä isokuviosta kangasta 0,5e


Tuskin kaipaa esittelyjä :) Kaksi tyynynliinaa Marimekon Unikkoa 0,2e/kpl


Ihanaihana sydäntarjotin, vähän siipeensä saanut mutta hintakin oli 0,9e. 


Söpönen kynäteline esikoisen värikynille. On samalla myös pankki ♥ Pahoittelen huonoa kuvaa, oli melkoisen vekkuli otus kuvattavaksi :) 0,4e


sydänatomit 0,9e ovat nämä vain niin ihania, ja muotoilultaan ihan täydellisiä pikkukouraan :)


Sarviksen lautaset, nämä ovat vaan niin täydellisen hyviä lastenlautasina..maksoivat yhteensä 0,25e (pahoittelen, ne ovat vielä vähän likaiset kun en ehtinyt tiskata niitä vielä :))


Tämä ei ole kirpparilta vaan ihan ruotsalaisesta marketista :) Tuskin meidän tissivauvakaan voi kieltäytyä ottamasta joskus hörppyä pullostakin kun se on näin nätti ♥ (tai niin äiti ainakin toivoo)


8 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Mä jo otsikosta luulin että oot löytäny "täydellisen KIRPPARIPÖYDÄN" siis niinku koko pöydällisen kaikkea ihanaa... =)
No melkeen se olikin niin..kivoja löytöjä taas...

Annika kirjoitti...

Miten ihmeessä löydät noin paljon kaikkea kivaa? :) Täältä löytää kirppareilta tosi harvoin mitään "löytöjä", ja jos löytää jotain niin harvemmin kovin halvalla..

Hannele kirjoitti...

voih ähin ja puhin taas sä löysit noita atomeita :(

pikkukiiski kirjoitti...

Hei Hantta löysithän säkin :D

Mari kirjoitti...

Voi pyhä jysäys millasia löytöjä sun blogissa on =) Siis mä en ikunas löydä mitään kivaa ja jos joku ihana retrokangas osuu niin hinta on aina 30€. No siirtyy hiljaa mököttämään nurkkaan eikä kerro kuinka paljon pulitti just tosta samasta norsukankaasta josta sinä maksoit 12€....

pikkukiiski kirjoitti...

Mari ♥

Nipsutin kirjoitti...

Varsinainen kangassaalis. =) Ihanaisia. :)

Ariana Richardo kirjoitti...

I’m impressed, I must say. Really rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

Website
Information
Speakerdeck.com