perjantai 4. joulukuuta 2009

HuHuu ♥


Nyt sitä saa! HuHuu kangasta, ihanaa joustofroteeta ♥ ♥ ♥
Hetihän siitä piti ommella Iljalle body. Kaavaa ei ollut mutta mallailin sitä 74cm bodyn mukaan niin hyvä tuli.

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihanalta näyttää tuo huhuu, taistelen vielä ostamista vastaan :) Haluaisin tuosta ehkä itselle paidan. Onko nuo villavaippahousut yksinkertaisena tehty? Toimiiko miten? Minä tein kerran myllymuksujen merinovillasta ja haara oli kaksinkertainen ja muuten yksinkertaiset ja päästivät läpi joten piti ommella vielä yksi kerros lisää sekä haaraan että lahkeisiin.

pikkukiiski kirjoitti...

Noi merinovillikset on nyt toista päivää käytössä ja meillä on ainakin pitänyt tosi hyvin. Haarakiila on kaksinkertainen muuten kangas on yksinkerroin.

Tuo HuHuu on vaan niin ihanaa, mietin just kans että tekiskö itelle paidan vai mitä siitä. Seuraavaksi ainakin on tulossa isommalle pojalle paita, tai huppari tai ehkä molemmat :) Lastenvaatteita on niin ihana tehdä kun vaikka toi metrihinta on aika kallis niin loppujenlopuksi ei sille paidalle niin kauheesti tuu hintaa :)

Annika kirjoitti...

Ihana ihana!! Nyt pitää kai itsekkin tilata.. Olen odottanut että näkis vähän minkäkokoisia nuo pöllöt ovat, mutta hyvältä näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

siinä se nyt on <3

pikkupikkuriikki kirjoitti...

hienolta näyttää huhuu ja onneksiolkoon suunnittelijalle! =)

Ariana Richardo kirjoitti...

When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

Website
Information

Timmothy Beck kirjoitti...

I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

Click Here
Visit Web