lauantai 2. lokakuuta 2010

kukkalunta ja kuulumisia

Tässä vähän taas uudenlaista kokeilua kuosin suunnittelussa ja erilaisia väriyhdistelmiä :)Edelliseen postaukseen on tullut hurja määrä vastauksia, SUURI kiitos siitä kaikille ♥ Luen tarkasti kaikki vastaukset ja ehdottelen ja suunnittelen sitten niitten pohjalta muutamia kuoseja jotka voisivat päästä tuotaantoon asti :) 

Kirpparillakin olen käynyt ja muutamia pieniä löytöjä on tarttunut matkaan. Ommeltuakin on tullut mutta nyt pitäisi vain saada aikaiseksi ottaa kuvia ja laittaa ne tänne asti. Olen ollut viimeaikoina ihan hirmuisen väsynyt, en tiedä onko se tämä syksy ja sadesäät, raskaus vai tähtien asento mutta tuntuu että ei jaksaisi mitään millään ja silti pää käy ylikierroksilla ja pursuaa uusia ideoita! Ehkäpä tämä taas tästä, pitää varmaan syödä vaikka vähän suklaata ;)*lisäsin vielä kuvat miten kuosia voisi vaikka käyttää :)

6 kommenttia:

kewa kirjoitti...

rautaa ehkä??? jos hemoglobiini on matala niin iskee väsymys... tsemppia ja otathan rauhallisesti, kyllä sykysllä saakin olla hiukan laiska;)

kewa kirjoitti...

ja ihanat kuosit, kaksi viimeistä ovat tosi upeat!

MURUHUTTU kirjoitti...

Tosi kiva! Varsinkin tykkään tuosta kolmannesta ja viimeisestä väriyhdistelmästä.

Kokox kirjoitti...

Mukava tasapainoinen kuosi. Eka ja toka on ihanan pirteät retrot, neljäs raikas. Kolmas mun ehdoton lemppari!

Minnariitta kirjoitti...

Ihnaa oot taasen suunitellu, todellaki ihana tulis bodina niin kuin kuvassa...miksei muitaki...vaatetta!

Suvi kirjoitti...

voi miten kiva kuosi taas, mun suosikit nuo kaksi viimeistä :) "kiva" kuulla että muillakin saattaa tämä syksy aiheuttaa väsymystä ja sit just tuo että pää käy "ylikierroksilla" ja ruumis ei jaksa tehdä mitään... :S samoja oireita täällä... oikeasti sulla kyllä saattaa tosiaankin olla vaikka veriarvot matalat joka tekee väsymystä.. voimia sinne! :)