tiistai 12. lokakuuta 2010

niimpä niin..


Vaikka oikeaakin hommaa olisi kilometrin lista ja niillä kaikilla olisi vähän kiirekin niin arvatkaas että mitä tämä äiti alkaa väsäämään?? No leikkimään poneilla :D Olen koukussa, tunnustetaan. Kärsinyt, ruosteinen ja tusseilla meikattu poni sai vähän uutta ilmettä akryylimaaleilla ja tälle äidille tuli himo saada lisää kärsineitä poneja käsiinsä että saa leikkiä ;)

11 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Voi jukra! Heti katsoin, että mistä ihmeestä löysit noin ihanan ponin! :D Tosi sievä :) Minäkin olen ihastunut noihin uudelleen ja käskinkin jo siskoni varastoon etsimään ponini kotiin! :D

Vauhtivekaroiden äiti kirjoitti...

Hieno :)

Jonna kirjoitti...

iik, kuinka hieno! :)

Iitunen kirjoitti...

Toisilla se vaan on se taito, tehdä käsillä näet :) Ihanaakin ihanampi poni!

Suvi kirjoitti...

No mutta tuli kyllä hieno!! :D täälläki on semmoinen äiti että unohtuu usein jotain ihan muuta tekemään kuin niitä "järkeviä" ja tylsiä juttuja jotka on pakko tehä... :)

Pihla kirjoitti...

Heips!

Olet varmasti jo aiemmin kertonut, mutta millä puhdistat ponisi tusseista ja muista. Mulla odottais neidille synttärilahjaks muutama nukke putsausta

pikkukiiski kirjoitti...

Tusseihin voi varovasti koittaa laittaa kynsilakanpoistoainetta mutta jotkut tussit ja kuulakärkikynät on niin tiukassa ettei ne lähde oikein millään ja juuri tälläinen toivoton tapaus oli tämä poniyksilö. Vahavärit ja muut töhryt lähtee kun liottaa kuumassa astianpesuvedessä ja hinkkaa patapatalla mutta pitää muistaa varoa silmiä ja symboleita kun ne lähtee kyllä kans jos hinkkaa liikaa. Niin ja auringonvalo haalistaa myös joskus joitakin tussitahroja eli kannattaa koittaa laittaa ikkunalle aurinkoisena päivänä :)

Nipsutin kirjoitti...

Ihana poni. =) Kuulostaapa tutulta tuo ei niin järkevä väsääminen. =)

Huvinvuoksi Emilia kirjoitti...

Söpis:) Sun pitäis hei laittaa ennen ja jälkeen kuvat esille!

Henni kirjoitti...

On suloinen Poni. Täällä yksi joka puuhastelee aina silloin tällöin niitä "ei järkeviä juttuja" tai mitä ne nyt sitten onkaan. Siis innostuu helposti monenlaisista ideoista. Ehkä elämässä juuri pitääkin tehdä (ainakin välillä) asioita, joilla ei ole niin kiire - just go with the flow. Innostuminen ja inspiroituminen on ihanaa!

Adhyastha Prasaja kirjoitti...

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Website
Information