perjantai 29. heinäkuuta 2011

Bahama BlueBahama Blue ja muutama muukin ihana Dylonin pesukoneväri oli kaupan -50% korissa joten poimin niitä sieltä mukaan useamman paketin jemmaan. Koneeseen joutui pääasiassa rumiksi kuluneita harsoja, parit kierrätyskeskuksesta ongitut housut, kirpparin ilmaiskopan body ja neuletakki. Tykkään!


Bertta-tädin vanha takkimekko, kaunis kuosi, mietin raaskisinko leikellä ompeluihin -ehkä en ainakaan vielä :)mikähän tämän kukan nimi mahtaa olla? täytyisi kaivaa jostain kasvio esiin, kauniita pieniä kukkasia tuntuu ilmestyvän kukkapenkkiini kokoajan :)


ikkunaverho 0,50e

5 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Ohhhh, miten ne värit olivat alessa??? Kade! Minä värjäsin valkoiset äitiyspaidat ja housut samalla sävyllä, tykkään kovasti. Mutta oikeahintaisena on kyllä värjäys aika kallista. Ihana lakanalöytö myös!

Suvi kirjoitti...

Hei eikö oo ihana väri! :) Minäkin tykästyin kovasti kun värjäsin viime viikolla sillä sävyllä.. :) Mutta tosiaan, ei täälläkään oo alessa ollut niitä vaan ihan normihinnan saanu pulittaa :) Ihana verho ja mikä hinta... :O!

Katja kirjoitti...

Ihana väri mieleni on joskus tehnyt kokeilla tuota konevärjäystä mutta normisti värit on aika hintavia. Ihanan verholöydönkin olet tehnyt ihan sävy sävyyn :)

hanna kirjoitti...

hieno värjäysjuttu, väri aivan herkullinen....

kukasta; luulisin että koreakärsämö, kerrottukukkainen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisko toi kukka daalia...?