tiistai 19. heinäkuuta 2011

jotakin

Pienimmälle saa ponnarin! hiukset ovat kasvaneet hassusti ja päänpäällä poikasella on kunnon keesi, sivuilta hiukset on paljon lyhyemmät :)


Valoverhoista saa mukavan ötökkäsuojan, pitäisi vain tehdä sellainen muotoonommeltu versio ja laittaa kuminauhat reunaan mutta toimii näinkin ;)


Maalasin poikien serkun ristiäisiin taulun heidän perheestään, tykkäsivät kovasti, ONNEKSI! vähän mietin että onko tämä jotenkin tökerö lahja mutta sitten ajattelin että ajatus kai on tärkein :) Taulu on noin A3 kokoinen


Kiirettä pitää tällä äidillä edelleen, koskahan se loppuu? Vaikka niinhän sitä sanotaan ettei ne työt tekemällä lopu! Ja se on kyllä totta, olisi niin paljon tehtävää ja laitettavaa. Kaikkea kivaa ja mielenkiintoista mutta pakko kai se on opetella myöntämään itselleen että ihan kaikkeen sitä ei vaan yksinkertaisesti riitä aika, ei vaikka kuinka tahtoisi! Nämä valoisat kesäyöt ovat petollisia kun kello juoksee huomaamatta vaikka mihin ennen kuin edes tajuaa että kannattaisi mennä nukkumaan. Nuorimmainen on edelleen pääasiassa rintaruokinnalla ja näin hellepäivinä syöminen keskittyy yöaikaan kun on viileämpää mikä tietenkin verottaa äidin unia. Onneksi olemme nyt lähempänä sukulaisia niin isommat pojat ovat välillä voineet olla vanhempieni luona hoidossa :) Lisää kuvia kotona tehdyistä tuunauksista ja muista jutuista ja kirpparilöydöistä tulee taas kun ehdin ottaa kameran käteen ja löydän aikaa kirjoitella.

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Söpö poika sinulla! Ja hieno on taulu myöskin :).

kewa kirjoitti...

Onpa kiva tukka pienellä!!! ja hauska ötökkäsyuoja, hyvä idea!!!

Marleena kirjoitti...

Hei Leena! Taulusta tuli upea, erittäin tunnelmallinen ja satumainen. Samalla silti kohteet ovat tunnistettavissa! :) Mukavaa kesän jatkoa toivotteleee Marleena.

Hanski kirjoitti...

IHANA Taulu <3 ja Miska tietysti myös :)

Suvi kirjoitti...

Suloinen ponnaripää! :D Ja niin kaunis taulu! :)

säde kirjoitti...

vau, upea taulu! kyllä minä ainakin olisin enemmän kuin onnellinen tuollaisesta lahjasta, ihanan persoonallinen! :)