keskiviikko 12. lokakuuta 2011

vanhoja aarteita :)

Pandapotkarit, menee vielä Miskalle, on yksi lempparikuoseistani, meillä on myös tälläinen kokohaalari 55cm ja se on ollut käytössä kaikilla pojillani :) Tätä kuosia en ole nähnyt muun värisenä, onko joku muu? minua kiinnostaa aina näiden retrojen eri värivariaatiot


Nämä ovatkin olleet esillä jo kerran mutta laitetaan vielä uusiksi. Meillä on nyt sopivasti näitä kolmessa koossa ja värissä, pienimmistä vihreä-ruskea-keltainen värityksellisestä en harmikseni löytänyt kuvaa jossa olisivat käytössä vaikka paljon pidinkin niitä Miskalla.


Miska ja nallepotkarit 80cm nallet on viimeisin retro-ostokseni, oli ihan pakko vaikka maksoivatkin minun mittapuulla aika paljon, 10e. Olivat kuitenkin ihan liian ihanat ja hyväkuntoiset että olisin voinut jättää ostamatta!


Ilja ja autohaalarit 100cm


Ilja ja autopotkarit 60cm kokoisena


jotakin vanhoja retroja on tullut taas vastaan. tykkään kun on samaan kuosia mutta eri koossa ja värissä :) noiden lisäksi on ainakin vielä onnenpossu (tai mikähän se mahtaa viralliselta nimeltään ollakkaan) kuosia ihan pikkuruisena ja sit 70cm kokoisena jotka vielä menee Miskalle mut en nyt oo muka ehtinyt kuvata..

ps. jaksaisinko kuvata viimeisimpiä kirppisostoksiani? niitä on taas tullut mutta en ole saanut asiakseni ottaa kameraa käteen :)

18 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aivan mielettömän ihania!!! Miten tuollaisia voi koskaan ikinä mistään löytää. Ei ole sattunut ikinä vastaan ja itku varmaan tulisi jos nyt löytyisi moisia, kun kohta olisi käyttäjäkin taas pikkuisille potkareille. <3

Suvi kirjoitti...

Siis aivan ihania vaatteita... :) joo, laita vaan niitä uusimpiakin kirppislöytöjä niin saa taas kadehtia ;D :)

pikkukiiski kirjoitti...

Tiina, laita minulle sähköpostia, tuolta jemmasta voisi löytyä jotain sille pienelle käyttäjälle :)

Susanna kirjoitti...

IHANIA vaatteita ja kuoseja!!!!

Nanna kirjoitti...

Ihania vaatteita! Mä aina kateellisena katselen muiden löytöjä, sillä itselläni ei tuollaisia ihanuuksia vastaan tule sitten millään.

Katja kirjoitti...

Voi apua sua! Mulle voisivat muuttaa nuo kaikki ;) Tuota autokuosia olen onnistunut nyt haalimaan (myös tuon samanlaisen pikkuhaalarin kuin tuossa Iljan kuvassa! ♥ ) ja ihan pikkuisen isomman leveälahkeisen. Nuo nallepuvutkin ovat ylisöpöjä! Tuota pandaa en muista minäkään nähneeni kuin vihreänä. Luulisi kuitenkin sitäkin olleen eri värisinä.

Tiina kirjoitti...

Laitoin samantien spostia. =)

Sanna kirjoitti...

Nuo pandat on ihan ylisöpöt, vois olla ihan tältä vuodelta, todella ajaton kuosi! :)

Aatsipoppaa kirjoitti...

Niin ihania nuo vaatteet! <3

Maria kirjoitti...

Onpa suloisia! Pojat sekä potkarit :)

Laita vaan ostoksista kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tuota panda-kuosia oranssina :-) Ja ollut joskus myös vihreänä. -Jouko

Mieli kirjoitti...

Ihania retrovaatteita! :)

zanne kirjoitti...

Juu, kirppisostoksia vaan kehiin! ;-))
Haluan ehdottomasti nähdä!

Anonyymi kirjoitti...

Pandaa on ainakin vihreänä, oranssina sekä punaisena.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

voi kuinka ihania!!!!

SA kirjoitti...

Voikohan näihin ihaniin kuose4ihin kyllästyä koskaan? ei varmaan. Silloin kun minä aloin odottaa esikoistani melkein 8v sitten löytyi kirppareiltä kaikkia ihanuuksia ihan pilkkahintaan, toista se on nykyään.

Mullois sulle muuten yks kuosi-idea, tai en tiedä oletko jo kokeillut tms, mut en ole ainakaan nähnyt. Eli niistä kumisista elukoista joilla on pyörät alla ja sit niistä junista niin vois olla aika kiva kuosi. Olikohan tarpeeksi epäselvästi kerrottu =) Tuli mieleen kun uudessa tutan kuosissa oli sen tapasia.

pikkukiiski kirjoitti...

Mulla on ollut kans mielessä kumieläimistä tehty kuosi, oon iteasiassa kokeillutkin sellaista joskus pari vuotta sitten mutten oo julkaissut.. pitääpä kokeilla joskus uudestaan!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä Panda-kuosinen punainen pitkähihainen paita, n. 80 cm.