perjantai 28. lokakuuta 2011

lisää haalareita :) (ja siskon synttärilahja :) )


Nämä haalarit olen aloittanut noin 4-vuotta sitten mutta minulle on tullut joku ongelma niiden kanssa ja haalarit on hautautuneet tilkkulaatikkoon. Nyt ompelin ne valmiiksi vaikka eivät enää sovikkaan edes Miipulaiselle4-v tuli minun luo tilauksensa kanssa. Tilaus meni näin, haalarit, mörönväriset joissa on keltaiset taskut ja keltainen kärpässieni jolla on naama. - ja äitihän sit ompelee :)


Tyytyväinen asiakas mutta mahdoton kuvattava :D
Haalareiden kangas on kierrätetty vanhasta lasten joustofroteisesta huppupyyhkeestä joka kävi värikoneessa siskoni laukun kanssa (kuva alla :)) )


Pikasurautukset pojille univaatteiksi :) nyt kun jälkeenpäin ajattelen niin Iian haalari olis ollut ehkä kivempi turkooseilla kanttauksilla mutta meni jo
Rakkaalle siskolleni synttärilahja. Tiedän että hän on haaveillut marimekon klassikko olkalaukusta jo pitkään mutta koska ne ovat aika kalliita ei hänen ole tullut ostettua. Hänellä oli tässä viimeviikolla synttärit ja minun oli erittäin helppo keksiä mitä hankin siskolleni synttärilahjaksi. Kuitenkin hinta oli suolainen myös minun yh-kotiäiti rahapussilleni joten huhuilin fb:n kirppisryhmässä laukun perään ja kuinka ollakkaan löysin haluamani laukun edullisesti. Käytin vähän haalistuneen mutta muuten täydellisen hyväkuntoisen laukun pesukoneessa nitorin back to black väripussin kanssa ja nyt se on kuin uusi. Kaveriksi laukulle ompelin vielä tuollaisen suojelusenkeli-heijastimen :)

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aijettä on makee tuo sienihaalari!!! <3

n i n n u kirjoitti...

Voi kun pitäis tehdä omalle marilaukulle samoin !
Se on todella kulahtanut, siis haalistunut, mutta menisi vielä vähän olkahihnassa rispaumaa.
Ja en todellakaan uutta raaski ostaa ellei sitten joulupukki toisi. Pukki lupaili jo uutta kännykkää, ettei ehkä sekään.

bleue kirjoitti...

Olipa kaunis lahjatoteutus siskollesi :))! Heijastinidea on hauska, pitäisi itsekin kokeilla joskus jollakin mielikuvitusolennolla tms. :).

Tea kirjoitti...

Mä voin ostaa noi miipulan haalarit :D

Suvi kirjoitti...

Kaikki ompelukset niin hauskoja taas! :) Hyvä idea tuo laukun värjäys!! :) Ihan uuden näköinen! :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihania juttuja! Tykkään erityisesti söpöstä heijastimesta!