lauantai 12. toukokuuta 2012

Siivouspäivä Helsingissä
Tänään Helsingissä ja muuallakin Suomessa oli siivouspäivä niminen kierrätystapahtuma. Kiertelin päivällä hetken mutta en ilmeisesti oikein osannut löytää oikeita paikkoja koska tuntui että aika vähän kuitenkin osui minun reitilleni näitä pihakirppiksiä. Olisikohan tuulinen ja sadetta huokuva sää pelotellut ihmisiä? Tai sitten olin vain väärissä paikoissa vääriin aikoihin :) 

No eipä tuo haittaa! Jotakin kuitenkin tarttui matkaan. Nämä ostokset verottivat rahapussiani yhteensä 7e verran. Kirsikkatyynynliinat (2kpl) ovat täysin käyttämättömiä vaikka vanhoja ovatkin .

3 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Aika kivalta kuulostaa tuommoinen tapahtuma, pitkin kaupunkia.. Pistin heti kiertoon linkkiä, josko täälläkin saataisiin aikaan tuommoista!!:) Olenkin päivän siivoillut ja keräillyt tavaraa kirpputorille!

Tuikkis kirjoitti...

Mepä ei sitten lähdettykään, ehkä ensi vuonna tai sitten ensi vuonna tapahtuma leviää vähän laajemmallekin, nyt kun ihmiset tietävät mistä on kyse.

Hauskaa kun vierailit blogissamme, olin käynyt täällä sinun luonasi jo pari kertaa aikaisemmin ja hämmästyin, kun sinä löysit meidän blogikotiin. Tää on hyvä blogi!

Laura S kirjoitti...

Idea oli muuten tosi hyvä, näin jutun uutisissa. Harmi tosiaan, että oli niin kurja sää...Sinä se teet aina noita upeita retrolöytöjä, on "pelisilmä" hyvin kehittynyt..:)
Pakko kertoa tässä samalla,että minulla on ainakin itselle suuria uutisia kerrottavana omassa blogissa - tervetuloa lukemaan!