tiistai 1. toukokuuta 2012

Työpiste


Pienimmän pinnasänky muutti pois huoneestani ja kaikki pojat nukkuvat nyt lastenhuoneessa. Päätin siirtää työpisteeni olohuoneesta makuuhuoneeseeni ja samalla myös vähän raikastaa sitä :)

Piirongin kanteen ajattelin vielä lisätä jotain sievää ja koristeellista että se näyttää kauniilta myös suljettuna. Tämä odottaa kuitenkin vielä sitä täydellistä ideaa.


ps. kangaskuvassa näkyvät sydämet ovat viimeisimpiä kirpparilöytöjä, kuusi pikkuliinoiksi ehkä noin 35x35cm ommeltua palaa tampellan cook sydämiä maksoi yhteensä euron :)

7 kommenttia:

PikkuHoo kirjoitti...

Siis apua Miskakin alkoi nyt nukkumaan lastenhuoneessa :) Sullahan tulee pian yksinäistä yöllä :D Houkutteleva työpiste, kyllä tuossa kelpaa kandia kirjoitella ja kuoseja suunnitella :)

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihana työpiste! Olet yhdistellyt hienosti herkullisia värejä ja kivoja kuoseja :)

Manda kirjoitti...

Ihanan värikästä! :)

annelipponen kirjoitti...

Sinulla on niin kivan värikäs koti. Uskallat käyttää värejä ihan kunnolla. Seuraan blogiasi mielenkiinnolla, mitä uutta aina keksitkään.

Outi ♥ kirjoitti...

Oletko ostanut tuon vihreän rautahyllykön tuon värisenä vai oletko maalannut sen? Olen himoinnut tuollaista, mutta olen löytänyt niitä vain valkoisena. Tuo vihreä näyttää tosi pirtsakalta. Huolisin tuon värisen heti myös itselleni. :)

Ingalinda kirjoitti...

Ihana työpiste! Kunpa sais itselleenkin, tällähetkellä mun pöytä on nuorimmaisen vaipanvaihtopisteenä...

(Ja ihan toi printteri/skanneri, näyttää kuin se hymyilisi :D)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noin upeaa verhokangasta saa?