perjantai 16. marraskuuta 2012

Itselle :)

Minun oli pakko ostaa tänään pieni palanen Metsolan ihanaa kukkajoustista. Surautin siitä itselle hamosen ja tykkään ihan hirmuistesti, tuli ihan minun näköinen! Kangasta meni 25cm täysleveänä joten kalliiksi hame ei tullut kun waterlily-kangas on metsolassa tällähetkellä hyvässä tarjouksessa. Hukkapaloja ei jäänyt yhtään, vain mytty saumurisilppua :)


ja laitan tähän vielä jatkoksi kuvan possusta jonka ompelin tässä eilenköhän se nyt oli :) Näin fb:n "lumppulassa" ihanan pehmopossun ja pakkohan sitä sitten oli apinoida ja koittaa tehdä oma sellainen. Kaavoja ei ollut mutta ensimmäiseksi yritykseksi tästä tuli ihan kelvollinen possu. Ja se kainalossa nukutti kuulemma hyvin kertoi keskimmäiseni jonka unikaveriksi possu päätyi.

5 kommenttia:

glenni kirjoitti...

kerrassaan ihana hamonen ja tuo possu <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kangas hameessa <3 ja teillä nassikat näyttää olevan samassa asussa kuin meilläkin ollaan :D

Piia kirjoitti...

Ihana possu =)

Johanna /SisustusUnelmia kirjoitti...

Ihanan pirtsakka hame, kunpa itsekin olisi niin rohkea värien käyttäjä :) Olen kuitenkin petrannut, nyt löytyy vaatekaapeista muutakin kuin tuttuja ja turvallisia harmaata, mustaa jne :D

Gabriella Jackson kirjoitti...

Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

Liveinternet.ru
Information
Click Here
Visit Web