keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pari kirppua pitkästä aikaa!Olin juuri tehnyt kirjallisuus esseetä Marjatta Metsovaarasta ja kas! Kirpparilla minua odotti Metsovaaran Kukka-kuosilla varustettu Top Tip Sateenvarjo 1e hintaan. Joskus kyllä osuu niin kohdilleen!!


 ( iso muovikori 0,50e, isot kumipuput 1e/kpl pieni muovikori, dinosaurus ja pikkuiset kumivinkulelut 0,20e/kpl. Herätyskello ja keltainen Jolly-Dolly oli ilmaisia)

 (kuminen vinkupupu 0,20e ja perhospurkki 0,50e)

 (Joulupukki tai tonttu, en ole oikein varma, kangastaulu 0,50e)Karkasin kirpputorille lepuuttamaan hermoja ja lievittämään stressiä. Lumppukeijut olivat minulle suotuisat, ilmeisesti halusivat piristää minua kun tuli tehtyä kivoja löytöjä. Tässä muutama niistä :) Pahoittelen surkeita kuvia, otin ne puhelimella kun kameran akku oli ihan tyhjä ja tiedän että unohdan ottaa kuitenkin kuvat kun saan akun ladattua :D

10 kommenttia:

Noranda kirjoitti...

Ihania kirppuja taas! Varsinkin tuo sateenvarjo, huippu! :)

Anu kirjoitti...

Oi! Sun pitäis piirtää niistä lumppukeijuista kuosi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Miltä kirpulta teet noin ihania löytöjä?

Laura kirjoitti...

Ihania löytöjä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo kassit. Minulla on kaksi tuollaista isoa, jotka olen löytänyt kirppareilta ja yhden pienen löysin vanhempieni varastoista, joka on ollut minulla pienenä :)
Eevi

pikkukiiski kirjoitti...

Minulla ei ole yhtä suosikki-kirpparia. Nämä löydöt tein mummola-reissulla etelä-pohjanmaan pikkukirppareilta

Tupu Pupuna kirjoitti...

Voi jummi <3 Pikkukirput kyllä yllättävät usein ihanasti. Ps. sano niille lumppukeijuille, että lentävät tuolla äärettömän upealla sateenvarjolla meille :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi näitä sinun löytöjäsi! Voisi melkein toivoa että sataisi vettä :D Tosi hienoja! Mitä alaa opiskelet, jos rohkenen kysyä? :)

Katariina kirjoitti...

No jopas on löytöjä, vau!

Meela Jasmine kirjoitti...

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

Click Here
Site123.me