sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Terveisiä meiltä!Kun on neljä alle kouluikäistä lasta ja yksi aikuinen niin täytyy sanoa ettei aina meinaa kädet riittää. Kirppareillekkaan en ole nyt viimeaikoina ehtinyt kovin montaa kertaa. Mutta ajattelen että keväällä helpottaa taas. Tiedossa on monta kivaa juttua mistä olen niin tohkeissani etten millään malttaisi odottaa! Niistä myöhemmin lisää. Sitten ehkä päivittyy blogikin taas tiuhempaan :)

3 kommenttia:

isoÄm kirjoitti...

voi tuota Meiminkiä kun toinen on sulonen! Jäin ihailemaan tuota upeaa kypärää mikä oli dinosauruksen kanssa samassa kuvassa :)

Ehtoisa kirjoitti...

Ei oo ihme jos aika ei kaikkeen riitä, mulla on ihan sama olo vaikka lapsia vaan puolet sun määrästä...Ollu vesirokkoa viikkotolkulla kun molemmilla ja ihan tekis mieli märyä vääntää.

Neitikin kasvaa koko ajan ja muuttaa tilanteita, olispa kiva kuulla mitä suunnitelmia luvassa, jäädään siis kuulolle. Oon päässyt huonosti laneille ja mihinkään ja varmaan mun silmien ohi on vaihtareitakin mennyt, ihan ulkona skenestä siis ;)

Lyde kirjoitti...

Täällä aika samat tunnelmat, neljä nuorinta on alle 6v, ja tosiaan välillä vois ylimääräinen käsipari olla ihan kiva. Ja pari lisätuntia vuorokauteen :-)