maanantai 14. joulukuuta 2009

taas tulevia joululahjoja :)


Sainpas päällystettyä tämän vihdoin. Kirpparilta löytyi tälläinen hauska superlonikaveri kolmella eurolla, päällinen oli vain kovin kulunut ja siihen oli joku pieni kirjoittanut viestejä jonkinlaisella salakielellä ;) Joten uusi päällys ja nyt tämä menee myös pukinkonttiin poikasilleni ♥

6 kommenttia:

pikkupikkuriikki kirjoitti...

hienon päälisen sait muksuhepalle tehtyä...meillä muksuheppa oottaa vintillä Liljan kasvua..kivemman retrokuvio päällisen sais tosiaan tekemällä, mutta meijen oma oli tosihyvässä kunnossa ja aikanaan mitälie lux mallia kun on velour samettipäälinen ja "satula" ja korvat nahkaset, ni meinasin että en käy vaihtamaan...

Anonyymi kirjoitti...

siis onko näitä oikein myyty joskus jossain? pipan tarhassa on kaksi tälläistä

pikkukiiski kirjoitti...

mä löysin tän syksyllä helluntaiseurakunnan kirppikseltä :) tässä oli sellainen jonkun ilmeisesti itse vaihtama punasininen enstexi päällä. Vakosametti oli mielessä päälliseksi kun ajattelin että se sopis tuohon kuin nappi nenään mut kun vakosamettia ei ollut kaapissa niin käytin sitten anopin roskisuhalta pelastettua lakanaa :)

iolePiole kirjoitti...

oiiih liikuttava <3

Ariana Richardo kirjoitti...

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Website
Information

MariyamSimones kirjoitti...

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to find somebody with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting This up. this website is something that is needed on the web, someone with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!


Click Here
Visit Web
Tamalemetro.gov.gh