lauantai 16. tammikuuta 2010

Viikonlopun hankintoja

Juuri tälläistä pikku lipastoa olen ollut vailla eteiseemme ja nyt sellaisen löysin. Sopii kiinteisiin kaappeihimme ja on täydellisen kokoinen lapasten, myssyjen ja villasukkien säilytykseen. Ihanuus on kokopuuta ja Askon mallistoa, sain kyllä hyvän hetken tingata kierrätyskeskuksen sedän kanssa siitä sillä setä olisi halunnut vähintään 15e mitä en kuitenkaan suostunut maksamaan, loppujen lopuksi sain tämän kotiin 7e hintaan ja olen oikein tyytyväinen :)Småfolkin vaatteista aina haaveilen, mutta harvoin raaskin ostaa sillä ovat usein hyvissä hinnoissa käytettyinä. Tämän söpöläisen kuitenkin maltoin ostaa kun oli pitkähihainen ja koko86-92 mutta sen verran ilmeisesti reilua kokoa että mahtuu hyvin meidän Nikolaille. Hintaa oli 4,20eIhana nuppipalapeli maksoi euron


Froteinen nappipaita 1,60e, Oli niin herkullisen värinen etten malttanut olla ostamatta vaikka käyttöikä Iljuskaisella taitaa jäädä lyhyeen kun on nyt jo aika justi. Laitan vaikka sitten nukelle kun ei mahdu enää pojalle :)

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Todella hienoja löytöjä!
Oispa tuo kier.keksus hiukan lähempänä, niin pääsis itsekkin useammin käymään. Joka kerta sielt jotain tarttuu mukaan :)

Hannele kirjoitti...

voi piip..

RouvaM kirjoitti...

Ihania löytöjä :)