perjantai 2. heinäkuuta 2010

sadepäivän puuhia


isomman pojan kanssa leivottiin mokkapaloja sillä välin kun pienempi otti päivänokosia, nämä olikin hyviä pitkästä aikaa <3Poikien yhteensä 3e maksaneet syöttötuolit saivat uuden ilmeen maalaamalla, nyt kelpaa poikien istua :)

9 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Onpas olleet edulliset syöttötuolit! :) Ja ovat kyllä nyt todella hienot! :)

SA kirjoitti...

Meillä oli esikoisella samanlainen syöttötuoli. maalasin sen silloin n.6vuotta sitten sähkönsinisellä. Se vaan harmillisesti jäi niin töhnäseksi esikon käytön jäliltä ettei ole ilennyt sitä pienemmälle ottaa käyttöön(lika on niin tiukassa, että täytyis varmaan hioa ja maalata uudelleen jos käyttöön haluais).

Olet kyllä edullisesti tuolit saanut=)

Marjuli kirjoitti...

Vau mitkä tuolit ja noin halvalla vielä! Herkullisen näköisiä mokkapaloja :)

LAPINKA kirjoitti...

Hei mainiot syöttötuolit olet tuunaillut..eikä hintakaan päätä huimaa! :) Meillä on just samanlainen tuoli tytöllä. Pienenä erona vaan se, että Tildan tuolissa on kolme erinväristä puuhelmeä tuossa edessä, joita voi hypistellä.. ja tooli on valkoinen ja ajan patinoima. En ole raskinut maalata, kun on tytön iskän vanha :)

Miina kirjoitti...

Aivan mahtavat syöttötuolit! :D

Anonyymi kirjoitti...

kivanväriset syöttötuolit ja aivan mahtava blogi,
terkuin kewa

ArualMaria kirjoitti...

Moi! Löysin blogiisi ekaa kertaa, ja tulen taatusti vierailemaan vastakin. Lueskelin ja selasin kaikki tähänastiset blogimerkintäsi läpi. Aivan ihana ja inspiroiva blogi sinulla!

Noista haavekankaista oranssi-ruskea kissa-aurinkokuosi ja kalakuosi ovat aivan ihania!

PipetiPoo kirjoitti...

Ihanaiset syöttikset :D Ja varmasti herkullisia nuo mokkaplat!
Pakko ihmetellä miten osaatkin noin iskevän valloittavia kangas-kuoseja suunnitella!!

MarkNelson kirjoitti...

There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

Outdoortvreview.com
Information
Click Here
Visit Web