lauantai 7. elokuuta 2010

aarteita kierrätyksestä

Kierrätyskeskuksessa on taas kaikki vaatteet ja tekstiilit (ja kirjat) 0,05e/kpl joten siellä shoppailu on halpaa. edullisuudesta huolimatta pyrin välttämään heräteostoksia. Tämä oli kuitenkin ihan pakkopakko saada, ensin ajattelin että leikon sen vauvan makuupussiksi mutten taida raaskia. ehkä käytän sitä päiväpeittona kun tuo kuosi on niin kaunis  ♥ hinta siis tällä peittokaunokaisella 0,05e


pöytä  ♥ 

2e se maksoi ja on ihan täydellinen poikien leluille. nyt ei tarvi pitää mitään koppaa lattialla joten imuroiminen on helpompaa :) tuo muovinen kaukalo on myös täysin irrotettava tuossa pöydässä joten sekin on helppo pestä. juuri tälläistä tarvitsin!

11 kommenttia:

kewa kirjoitti...

taas hienoja löytöjä!!!

Veera kirjoitti...

Löysin blogisi. Ihania juttuja sulla on täällä. =)

zanne kirjoitti...

Vau!! Siis mä oon aina ihan täysin ällikällillä löyty kun kuulen sun ihanien löytöjen hintoja! Ei meillä vaan Helsingissä sentään ihan noin edullisesti tavarat irtoa, ei edes pahemmin kierrätyskeskuksesta.
Täällä Helsingissäkin on siis suht edullista, koska kilpailua riittää, mutta ei nyt sentään noin edullista!

Saana kirjoitti...

Vau, mahtavia löytöjä olet taas tehnyt uskomattoman edullisesti! Ei täältä sentään ihan noin edullisesti koskaan mitään saa.

Tia kirjoitti...

Voi että että on kaunis peitto!

Kikka kirjoitti...

Wau mitä löytöjä!!!

Olen aiemminkin ällistellyt teidän kierrätyksen älyttömän halpoja tempaushintoja!

Purnasin kerran noiden lähikierrätysten sähköposteihin, että miksei meillä kun muillakin!! Ei ainakaan vielä ole tuottanut tulosta, täytyy varmaan parnata uudestaan ja useammin ;)

anniina kirjoitti...

Mielettömiä löytöjä! Peitto on todella kaunis ja pöytä kuin tarkoitukseen tehty (muistan pöydän lapsuudesta kukkapöytänä). :)

Sandra kirjoitti...

Sinulla on aina mielettömän ihania kangaslöytöjä!

Meillä oli monta vuotta tuollainen samanlainen pöytä, ensin kukka/lehtipöytänä ja myöhemmin pojan lelujen säilytyspaikkana. =) Raukka on kyllä sittemin joutunut varastoon pois uusien kalusteiden tieltä. Tosi kätevän kokoinen kyllä. Alle mahtui just ja just renkailla varustettu lelulaatikkokin.

n i n n u kirjoitti...

Juu tuollaisia oli ennen kukkapöydät, sittemmin hävinneet.

Marjuli kirjoitti...

Nuo kukkapöydät on ihania, olen meillekin haaveillut, vaan kun ei niissä kukat sai hetken rauhaa... mutta sitähän vois käyttää noinkin :)

Ihana tuo kangaskin ja nuo teidän poikien lelut niin herkullisia!

Hannele kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.