lauantai 4. syyskuuta 2010

pikakierros kirpparilla ♥

Kävin tänään palauttamassa kirjastoon lainoja ja kotiin päin pyöräillessäni päätin poiketa keskustan kirpparilla. Kannatti! Nimittäin nyt se löytyi, tätä lintu-soittorasiaa olen etsiskellyt kirppareilta jo useamman vuoden muttei ole koskaan vielä sattunut silmään, ei ennen tätä. Hurjan suloinen pikkulintu maksoi 1e. Lintunen on kaikin puolin kunnossa ja toimiva, takana lukee Sankyo 1974 :)

Lisäksi löytyi myös muutama muutakin ostamisen arvoista;



Lääkärilaukku tarvikkeineen 1e


Nikolaille kaksi pitkähihaista, Nanooun paita 1e ja Urban Elkin 2e



Vauvalle kaksi kietaisubodeja, raidallinen 0,10e ja norsukuvioinen 0,20e (huomasin vasta siirrettyäni kuvat koneelle ettei tässä kuvassa oikein näy hyvin tuo ihana norsukuosi :/ ) Lisäksi mukaan tarttui Ruskovillan pitkälahkeiset vaippahousut 1e hintaan.

13 kommenttia:

aNNa kirjoitti...

Upeita löytöjä taas <3

Karhu kirjoitti...

ihastelemassa taas ♥

Iitunen kirjoitti...

Ihania löytöjä, ja se mistä olen TODELLA KATEELLINEN, on tuo lintu-soittorasia!!! Sellaisen olen haaveillut itsekin löytäväni! Minulla oli tuollainen pienenä, sellainen oranssin punainen.

Saisinkohan kopioida kuvasi ja laittaa etsintäkuulutuksen moisesta omaan blogiini? :) Jos useammat silmät sellaisen bongaisivat minullekin vaikka -toivossa on hyvä elää!

pikkukiiski kirjoitti...

Lintunen, mielihyvin saat käyttää kuvaani, toivottavasti sinullekkin löytyy oma linturasia ♥

Iitunen kirjoitti...

Lintunen tarkoitti varmaan iitusta? :D Tuo alun iso I näyttää hämäävän jatkuvasti, enpä arvannutkaan valitessani.. Pitäisiköhän se vaihtaa pieneksi i:ksi :)

Ja ihanaa kiitos, mainitsen kyllä mistä kuva on! :)

Edla kirjoitti...

Vanhat soittorasiat ovat niin kivoja! Ne uudet pehmeät ei mun mielestä yhtään niin hauskoja.

pikkukiiski kirjoitti...

Joo Tarkoitti :) Minä huolimattomuuksissani luin mitä sattuu!

Hannele kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Kyllä olisi kiva löytää tipunen taikka sitten sellainen punainen omppu soittorasia mikä itsellä pienenä ollut.

Marjuli kirjoitti...

Ihana tuo tipu! Ja lääkärinlaukku myös :)

Keskustan kirpparilta oon monta löytöä tehnyt. Just nimenomaan lapsille.

Irmeli Ikinuori kirjoitti...

Mukavia löytöjä! Miehen porukoilla on tuollainen pikkutipu, mutta se soittaa himpun epävireistä säveltä :D

Hanna kirjoitti...

mä vihaan sua kun sä löydät aina kaikkea ihanaa ja halvalla!! :D

Kaisa kirjoitti...

onpas aivan ihana blogi sulla!!tänään tänne ekan kerran eksyin <3 mulla on jossain vintissä varmaan tuollainen samanlainen tipu mutta punaisena :)
siis onko nuo ihanat kankaat ja kuosit sun suunnittelemia vai oonko ymmärtänyt oikein? toi mis on noi vaaleanpunaiset kissat on niiin mun mieleen! :)

mun äippä oli säästänyt mun ja mun siskon vauvanvaatteita ja sieltä löyty kivoja aarteita kyllä, mm samantapasia potkuhousuja kun sun yhdes postauksessa oli ne nanson punatulkut (mitkä oli tosi ihanat!) ym. kivaa retroa :D

kiva,että teillä kierrätyskeskus tosiaan toimii niinku pitääkin! tääl mis mä asun, siitä tuli ikäänkuin kallis kirppis..hoh hohoijaa.. ja nyt sitä ei varsinaisesti enää ees oo, tai siirty johki tosi kauas en oo viä koskaan siä käyny...

mut ihana ihana blogi!! (mä oon niin jääny koukkuun kirppistelyyn.. ;) )

Ariana Richardo kirjoitti...

When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

Click Here
Sketchfab.com
Website