maanantai 13. syyskuuta 2010

poikien leikkeihin surautettua



Minulla on tuossa pyörinyt pitkään muutama suikale vanhaa vilttiä. En ole keksinyt sille oikein mitään järkevää käyttöä, mutta tänään tuli mieleen että siitähän voisi ommella vaikka kassin. Pojat tykkäävät kuljettaa lelujaan laukussa paikasta toiseen. Myöskin lelujen kerääminen leikkien jälkeen sujuu nopeammin kun pojilla on laukku tai kassi mihin ne voidaan kerätä, voidaan leikkiä vaikka postinkantajaa tai marjanpoimijaa :D Pitää ommella jostain toisesta kankaasta muutama pikkupussi lisää nimittäin tästä meinasi tulla jo tappelu!

6 kommenttia:

-Katja kirjoitti...

Kiva idea, ihan käytännön kannalta. :D

Karhu kirjoitti...

meillä on keskimmäinen just sellainen, että kantaa jossain purkissa/ämpärissä/salkussa/kassissa sekalaisia määrää eri leluja mukanaan. hän olisi ihan innoissaan tällaisesta kissakassista :D hiano!

Sarppu kirjoitti...

Kerrassaan söpö kassi ja niin kauniin värinen, kyllä kelpaa leluja kanniskella.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana idea!
Mitä ovat nuo mahtavat värikkäät eläinlelut? Itsekin kerään niitä, mutta niiden nimeä en tiedä ja siksi on vaikeaa esim Huutiksesta niitä metsästää. Hyvää jatkoa!
Tea

pikkukiiski kirjoitti...

Nuo eläinlelut kulkee monella nimellä, kumieläin taitaa olla yleisin, virallista en tiedä :) Ne ovat ihan parhaita leluja, niin suloisia ja helposti puhtaanapidettäviä. Pojat tykkää ja äiti tykkää :D

Ariana Richardo kirjoitti...

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Website
Information