perjantai 26. marraskuuta 2010

dyykattua :)


Kotimme lähistöllä on ollut houkuttelevan näköinen roskalava jo jonkun aikaa ja tänään kun tulin neuvolasta kotiin en voinut enää vastustaa kiusausta ja menin kurkkimaan sinne. 
KANNATTI!
Saaliiksi jäi kaksi kangaspalaa, molemmilla pituutta noin 3m. Punaisessa oli vähän repeämää toisessa päässä ja muutama haalistunut kohta mutta pääosin kangas oli oikein hyvässä kunnossa. Keltainen kangas puolestaan on joka puolelta kuin uutta ja väri on minun makuuni todella herkullisen keltainen ja kuosikin oikein suloinen :) Toisen roska on toisen aarre! Melkein tekisi mieli mennä vielä uudestaan tonkimaan mutta ulkona on sen verran pakkasasteita että taidan kuitenkin jättää väliin.

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Meillekin näitä roskalavoja!

Niinu kirjoitti...

Juu,kyllä on kynnys laskenut kurkkia roskalavoille:) Tommosia löytöjä...!
Harmi kun talvella lavoja on harvassa:(

kewa kirjoitti...

keltainen kangas on upea!

Iia Katariina. kirjoitti...

Kauniita kankaita! Mie en oo ikinä uskaltanu kurkkia yhteenkään roskalavaan. Ehkä pitäis, jos sieltä tuommosia löytyy, mutta inhoan kaikkia roskapöttöjä ja -lavoja. Omat roskatkin heitän aina pois niin nopeasti ku mahdollista. Ja jos totta puhutaan, niin vedän aina keuhkot täyteen ilmaa ennen roskakatokselle menoa ja suoriudun roskien viennistä sillä yhdellä hengenvedolla. Ei siellä varmaan edes mikään haise, mutta jotenki vaan kuvottaa.

Muistan kun lapsena kaverin kanssa leikittiin keräyspaperiroskiksessa (tyhmää, mutta leikittiin kuitenkin). Kerran löydettiin sieltä iso kassi, jossa oli kirjeitä, jotka oli lähetetty joulupukille. Kaikissa oli osoitteena Joulupukki, Santa Claus, Napapiiri. Niitä kirjeitä ei oltu edes avattu! Ympäri maailmaa niitä oli lähetetty. Keräiltiin niistä tietysti kaikki hienot postimerkit. Monessa kirjeessä oli mukana myös kaikenlaisia joulutarroja, niitäkin tietenkin pistettiin talteen. Saattaapa niistä postimerkeistä jokunen olla tallessa vieläkin.

Miina kirjoitti...

OI mitä löytöjä, aivan ihanat kankaat! :D Järkyttävät määrät menee kyllä käyttökelpoista kamaa kaatopaikalle! :(