torstai 10. helmikuuta 2011

jotaikin kirppuja

Kyllä minä olen kirpparilla ja kierrätyskeskuksessakin ehtinyt tässä käymään mutten ole muistanut tänne blogiin päivittää ostoksiani. Nyt kuitenkin jotain, ekassa kuvassa tyynynliina 0,05e ja Arabian (korjatkaa jos olen väärässä, ei ollut leimoja) aurinkokuppi 0,20eVaatetta lapsille, Småfolkin omppubodi oli 2e ja Tutan aurinkopotkari 0,60e muut vaatteet, myös tuo etualan Ruskovillan 90cm bodi ja Marimekon pallopaita 0,20e :)


Ihana froteekylpytakki pääsee varmaan käyttöön itselle hintaa o,20e


Muutama poni on myös löytänyt uuden kodin meiltä, nämä kaverit maksoi 2e yhteensä ja Nikolai oli oikein innoissaan kun toisella ponilla on siivet :)

10 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Todella hyviä löytöjä. Tuo kuppi on tosiaan Arabian, kuvio on muistaakseni Esteri Tomulan suunnittelema ja sen nimi taitaa olla Daisy. Olen monet kerrat haaveillut, että tuollainen kuppi tai lautanen tulisi vastaan.

Myös aurinkopotkarit ovat aivan ihanat. Meillä oli samanlaiset aikanaan ruskeana käytössä ja vieläkin säilytän niitä, kun en raaski luopuakaan.

Helsingissä ei kyllä löydy mun kokemuksen mukaan kierrätyskeskyuksesta juuri koskaan mitään kivoja lastenvaatteita. Kirppareilta toki löytyy, mutta hinnat ovat kyllä yleensä aika paljon korkeampia. :)

pikkukiiski kirjoitti...

No näin minä ajattelinkin että kuvio näyttää kovasti Esteri Tomulan käsialalta :) Onni ettei ollut leimoja sillä tuolla kierrätyksessä ne on alkaneet kyllä hinnoittelemaan ihan hyvällä kädellä noita Arabian astioita. Kupista tuli lasten d-vitamiinien säilytyspaikka :)

SA kirjoitti...

Oi mitä löytöjä. Nuo aurinkopotkarit on kyllä tosi söpöt. Mullakin oli pienenä tuommonen poni millä on siivet, isä toi sen amerikasta asti=)

Tiina kirjoitti...

Voi tuo tyynyliina, itse aurinko!!!! Mulle kans tuollaisia vastaan kirppiksellä kiitos. <3

*marjuska* kirjoitti...

Minä kyllä ihmettelen että mistä ihmeestä sinä teet noita löytöjä noin halvalla?!?
Minä jos jotain ihanaa retroa löydän niin hinta ei todellakaan yleensä ole senttiluokkaa vaan puhutaan euroista, jopa kymmenistä. Iloitsen toki puolestasi! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole Daisy vaan Mars-sarjaa tuo kuppi ja huippuarvokas on :-) OIiiiiiii miten ihania löytöjä.

Heidi kirjoitti...

Ihana aurinkokuppi! Jotain tuollaisia kivoja kuppeja kun löytäisi tytön astioiksi...
Ja ihania poneja! Minä olen kanssa pari löytänyt jemmaan, kohta ne saakin ottaa leikkeihin. Täytyy pitää silmät auki, jos vaikka löytyisi lisää.
Teillä on kyllä huippuedullinen tuo kierrätyskeskus. Meillä pelastusarmeijalla on välillä muutamalla kymmenellä centillä jotain pientä tavaraa. Joskus saa vähän alennusta jos on useampi juttu mukana, varmaan vähän siksikin kun käydään niin usein. =)

Kirsi kirjoitti...

Oi miten ihana kuppi.. hitsit hyvä löytö. Ja voi noista poneista tulee aivan oma lapsuus mieleen. My littlet oli mun silmäteriä.. :)

Hanna kirjoitti...

Ihania löytöjä :) Varsinkin tuo arabian kuppi...

Anonyymi kirjoitti...

Aivan kaikkia kommentteja en ees jaksanu lukea, mutta mansikan - ja vadelman makuiset d-vitamiinitabut meni käyttöön kyseisestä aurinkomukista... Pikkukiiskellä on silmää kirppareilla, ja kovasti on oma silmäni samaan suuntaan kehittynyt.. usein asiat, mikkä menee kiisken ohi, sattuu omaan silmääni ja kiiski niistä nappaa parhaat päältä.............