maanantai 27. kesäkuuta 2011

kesäisiä kirppariostoksia :)

Kirppareilla on tullut piipahdettua aika useinkin mutten ole ehtinyt tehdä löydöistä postausta, jotenkin tuntuu etten millään ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisin ehtiä vaan sinkoilen paikasta toiseen kuin päätön kana! (aika karmea kielikuva muuten..)
Tämä pikkukisunen oli ihan pakko pelastaa erään kirpparin ilmaista-kopasta ja pesun jälkeen se on oikein sievä mirri :)



Plaston keppihepat 1e/kpl näille on annettu kyytiä ;) ovat kuulemma vähän jukureita..


Nikolai sai synttärilahjaksi ompelukoneen missä on oikea neula ja se toimii pattereilla 2e kirpparilta :)


Astiakaappini on saanut täydennystä viimeaikoina, lasit 0,40e/kpl ja arabian mansikka teekuppi 2e (oli ihan käsittämättömän likainen mutta hinkkasin sen sellaisella taikasienellä ja nyt se on ihan puhdas ja niin täydellinen!) takana kurkkivat jalalliset jälkiruokamaljat 6kpl yhteensä 1,60e


Pupu 0,50e ja tarjotin 0,50e


Tipupussilakana 2e (pääsee käyttöön sellaisenaan)

Keltaista kangasta 0,50e
Pakallinen vihreävaaleanpunaista käyttämätöntä kukkakangasta ainakin 10m en jaksanut alkaa mittaamaan :D maksoi 2e ja toinen 2,5m

Pala söpöä puuvillakangasta, käyttämätöntä myöskin.

(sitten kun saisi vielä jostain aikaa ommella näistä kaikkea ihanaa ;) )




Lastenvaatteita, kettubodi 0,75e leppispaita 0,10e ja kalatakki 2e


Juuri tälläisestä lipastosta olen haaveillut olohuoneeseen ja kuin tilauksesta se odotti minua kirpparilla 12e hintaisena, kauniina ja täydellisenä, avainkin oli tallella :)


Söpönen lipasto pääsi minun yöpöydäkseni 5e kesäinen perunakattila jossa kansikin oli vielä tallella 10e ja keltainen peltirasia 0,20e


ja vielä potta, tämä on hyvän mallinen tuolle pienimmälle pallopyllylle istua :) 2e

23 kommenttia:

Irmeli Ikinuori kirjoitti...

Ihana tuo senkkilipasto! Ja kiva kokoelma laseja, itse en muuta käytäkään kuin retroja. Hienoja kirppisostoksia muutenkin :)

JugendZ kirjoitti...

Mul on ton kattilan kuosinen teepannu. Ehkä hienoin. Eipä haittais vaik tollanenki löytys joskus.

Kerttu kirjoitti...

Wau mitä löytöjä! Niin kade tuosta lipastosta :D

Meeri kirjoitti...

Mahtavia löytöjä! Voi nuita kankaita! Ois niin ihana löytää tuommoisia edes pienet palaset. Tuo leppispaita, onko se minkälainen? Alkoi kiinnostaa, kun itse tein tuommoisesta leppiskuosisesta naisten topista pikkupaidan ja myin sen kirpparilla tässä joku aika sitten.Tosin siinä oli vihreää trikoota myös.

Mietiskelijä kirjoitti...

Mistä ihmeestä sinä teet näitä löytöjäsi? Ihan mahtavia!!
Meillä tarkoitus miehen kanssa lähteä kaksi reissun päälle ja kierrellään vain kirppareita ja kierrätyskeskuksia, joten vinkkejä otetaan mielellään vastaan!! :)

Saara kirjoitti...

Voi juku mitä löytöjä, kade!!

Saara

Emma kirjoitti...

Arabian mansikat on käsittämättömän ihania, miulla on pari lautasta :)

Laura kirjoitti...

Ootpas tehnyt hyviä löytöjä! Arabian mansikka erityisesti pomppasi mun silmiini. :)

Suvi kirjoitti...

Ihan mielettömiä löytöjä taas... :)

Janna kirjoitti...

Lipasto <3
Ja mikä potta! <3

Iitunen kirjoitti...

Sä se teet kyllä aina ihan mielettömiä löytöjä!! Olen Ka-Teel-Li-NeN!!! Tuo lipasto on ihan mahtava, ja mikä hinta! Myös se vihreävaaleanpunainen kukkakangas pakassa on niin ihanaa, että harkitsin jo että teen ostotarjouksen.. Siitä tulisi aivan mahtava mekko neitoselleni, ja kankaasta tulee oma mummoni mieleen.. Hänellä on ollut joskus mekko samantyylisestä kankaasta :)

kewa kirjoitti...

Kivat löydöt!!! kankaat ovat upeat!

Sani kirjoitti...

No on taas löytöjä :)
Ja kirppispostauksis on mahtavaa se että tekee itse ahaa-elämyksiä. mm nyt hoksasin postauksen perusteella, että minullahan on ollut pienenä tuollainen musta-valkoinen keppiheppa :)

Ja alemman postauksen taulu on ihana <3 vallan tulee mieli kaivaa värit kaapista (jotka on varmasti jo kuivunut pilalle) ja kokeilla josko sitä osaisi viel jotain tehdä...

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi äskettäin, ja olen jäänyt ihan koukkuun: ihania värejä, tyyliä, taitoa! Ihanat lapset. Vau! Maija

Piia kirjoitti...

Yhdyn kuoroon ja ihastelen mahtavia löytöjäsi!!! Tuommoinen vastaava tarjotin vihreänä (eikä yhtään niin kivan värisenä!)oli Paljekirppiksellä 5€!! Ja tuo iiiihana kisu!!! Oih ja voih!! Senkkikin on kiva, on niin tutun näköinen, taisi mummolassa olla tuollainen.

Minnariitta kirjoitti...

Wautsi mitä löytöjä! Itse muistan lapsuudestani tuollasen lipaston jossa oli liukuovet ja laatikot...vitsit kun se ei ole enää mun kotona...ottasin kyll itelleni! Retrot on ihania! Kankaat on myös tutun näkösiä lapsuudestani! Vihree-vaal.punanen kukka kuosista oli mulla mekkonen n.10v elikkä yli 30v sitten

Annukka kirjoitti...

Löysin tänne sattumalta ja voi ihanuus mitä löysin! Varsinkin kuosit joita olet suunnitellut - aivan täydellisiä vaikkapa lastenvaatteisiin, verhoihin tms. Pitää jatkaa tutustumista, kunhan ihastukseltani kykenen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kutkuttavan ihana blogi! Oon kahlaillut parissa päivässä tätä läpi ja odottanut tulevia postauksia kuin kuuta nousevaa... Itsekin harrastelen kirpputoreilta ja kierrätyksestä kaikenlaisen ihanan haalimista, kunpa osaisin vielä pistää ne yhtä ihanasti järjestykseen!

JugendZ kirjoitti...

Näin tänää ton pottukattilan tänää kirpparilla mutta 65e oli hintaa! Kyllä kympillä ois lähteny.

pikkukiiski kirjoitti...

Ohoh! Olipas kattilalla hintaa!

Löytöjä minä teen milloin missäkin satun liikkumaan :) Yleisesti ottaen seurakuntien ja pienten yhdistysten kirpparit on parhaita. Samoin pöytäkirppareilta oon tehnyt hyviä löytöjä. Kontit ja Pelastusarmeijat ja sen sellaiset tuntuu olevan melko kalliita hintatasoltaan tosin niissäkin on paikkakuntakohtaisia poikkeuksia. Pienemmillä paikkakunnilla tuntuu olevan edullispaa ja enemmän kierrätyshenkistä kuin isommissa paikoissa jossa on vähän sellainen rahastuksen maku

Anna kirjoitti...

Ihanaisia löytöjä! Meille on vähän samanlainen lipasto kuin tuo isompi ostamasi, löysimme sen vanhan talon roskakatoksen takaa... :)

Noita keppihevosiakin olen etsiskellyt ja löysinkin, olivat 8€ kappale! Välillä suututtaa nuo järjettömät kirppaihinnat.

suskunen kirjoitti...

Aivan ihana tämä sinun blogisi :)

Annina kirjoitti...

Mulla on ihan kamala kammo kaikkiin kirppari huonekaluihin...systeri kerran osti sellasen lipaston joka öisin kolisi itekseen ja joskus joku laatikko oli auennut vähän....hrrr. Jos jonkun ostaisin, niin mun tuurilla joku olis pitänyt sen päällä jotain spiritismi-istuntoa... :D