sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

mitä kaikkea ehtii viikonlopunaikana!Ollaan ahkeroitu poikien kanssa viikonloppuna, tehty kodista kauniimpaa :) Puuliiteriin pojat sai oman nurkkauksen joka sisustettiin yhdessä. Pojat auttoi maalaamaan ison taulun seinälle, äiti teki vähän ääriviivoja ja pojat väritti. Pieni vihreä pöytä on euron kierrätyskeskuslöytö :) vielä kun saisi askarreltua sellaiset kärpässienituolit pojille tuonne! Nikolai teki puputaulun, tosin toinen pupun hännästä tuli liian pitkä ja Nikolai päätti että pupu onkin kettu. Sydämet ja linnut maalattiin niin että äiti teki pahvista sabluunan ja pojat maalasi sitä apuna käyttäen :)

Eteinen sai peilin, peili maksoi 2e, kehykset vaivan :) myös viimeisin ikkunaverholöytö joutui saksien alle ja kas, yhdestä tuli kolme! (ja pikkupala riitti vielä peilinkin tuunaukseen :D )

Lintutaulut portaikkoon, mustapilkullisen linnun tein yhdessä keskimmäisen kanssa ja toisen maalasi esikoiseniBambeille koti, vähän rimaa, mustaa maalia ja pala rikkinäistä paperikassia :)Pihasaunasta on mukava päästä tupaan ilman että paljaat varpaat sotkeutuvat hiekkaan, siksi teimme askelmia laittamalla betonia raparperinlehtien päälle. Rakas isoäitini oli mukana auttamassa

Lehdet muuttuivat vihreiksi poikien toimesta (tämä tosin ei ollut tarkoitus mutta rakas keskimmäiseni, joka on niin kovin joutuinen luonteeltaan, ehti sutata yhden maalilla joten annoin sitten lasten maalata loputkin)


Pojat jatkoi vihreän maalin kanssa taiteilua ja äiti taikoi mustalla maalilla poikien vihreäksi maalaamat kivet leppäkertuiksi jotka pääsivät kukkapenkkiä koristamaan, ennestään meillä olikin jo keltaisia leppiskiviä (joista tosin ei ole kuvaa kun eräs pieni tuholainen oli kakannut niiden päälle (!!!!) ja ne odottavat nyt sadetta ;) )


Siilille kaveri, meidän tuvanrappujen alla asuu siili ja kiviä maalatessa yhdestä leppiksestä tulikin siili!
Ne ovat sittenkin elossa! Olimme nimittäin jo ihan varmoja että näille pienokaisille on käynyt huonosti mutta onnea oli ollut matkassa ja nyt siskoni on siirtänyt ne turvalliseen paikkaan kasvamaan. Kyseessä on minun vanhempien maatilan navettakissan pennut joita on koko kesä etsitty kuumeisesti ja joista yhden koira oli onnistunut nappaamaan :( Kyllä kissanpennut on vaan niin suloisia! Nikolai rakastui pentueen ainoaan oranssiin poikapentuun, loput neljä on kolmivärisiä tyttöjä.Pappa, eli poikien isoisän isä täytti 85v, sitä juhlittiin lauantaina Lappajärven mökillä. Ompelin ennen juhliin lähtöä pojille pikaisesti paidat Liandlon ihanasta sydänkankaasta.

10 kommenttia:

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Huh, reipasta!!

Jälleen kiitän ihanista kuvista!!

kewa kirjoitti...

Voihan ihanuus, Sinun elämä kun unelma värien keskellä ja ihailen paljon Sun kädentaitoja ja innokkuutta!!! UPEA KOTI! ja poikaiset todella suloiset sydänpaidoissa!!!

Outi kirjoitti...

Voi tykkään!

Taikku kirjoitti...

Olettepas viikonlopun aikana ehtineet tehdä kaikkea ihanaa :-)

Sanna kirjoitti...

Olettepas todella ehtineet paljon! Ihania maalauksia, millä väreillä maalasitte pienet lintutaulut?

Aatsipoppaa kirjoitti...

Ihania kuvia! Nuo raparperi-betoniaskelmat on kerrassaan hauska ja ihana idea! :)

Marjuli kirjoitti...

Tosiaan, hurjasti ehditty! Niin kauniita kaikki, taitavia lapsetkin jo maalaamaan :)

HV kirjoitti...

Ihania juttuja saat aikaiseksi! Teillä on ihanan värikästä, oikein kateellisena näitä kuvia katselen! Sisäinen värikäs minäni vain haaveilee moisesta valkoisten seinien keskellä. :D

Pikku piltti kirjoitti...

Voi että ihanan värikästä! Ja nuo betonilehdet on kyllä aivan ihanat! Sitten kun saadaan se oma tupa niin haluan sinne kyllä ehdottomasti tuollaisia pieniä yksityiskohtia pihalle :)

Outi ♥ kirjoitti...

Olet mahdottoman ehtiväinen ja taitava! Ei voi kuin ihailla. Tykkäsin erityisesti tuosta bambien kodista. Kiitos inspiraatiosta! :)