lauantai 8. lokakuuta 2011

kaupunkiautottälläinen kuosi tälläkertaa, itse tykkään kovasti :)
kokeilin kaksivärisenä, kolmivärisenä ja neljävärisenä, mikä toimii teidän mielestä parhaiten? klikkaamalla kuvaa näkyy isompana :)

ps. tänään ehtii vielä osallistumaan arvontaan :)

19 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Mustavalkoinen on paras! <3

Mieli kirjoitti...

Mä tykkään myös kolme ja nelivärisistä. Kaupasta jos valkkaisin niin näistä lähtisi ehdottomasti mukaan oranssi ja vihreä :)
Ihana kuosi jälleen!

kewa kirjoitti...

mustavalkoinen on todellakin huippu! vimppa myös kiva, tykkäisin vielä jos olis sininen pohja...

Anonyymi kirjoitti...

3 Ensimmäistä väriä oli ihania, tuo mustavalkoinen etenkin :)
-Jaana-

Anselmi kirjoitti...

Aivan ihania kuoseja taas kerran! Toinen ja neljäs omia suosikkeja!

Miina kirjoitti...

Tosi kiva on juu kuosi! Samoin toi edellinen talvikuosi! :D Mä tykkään 3- ja 4-värisistä! En osaa valita, kumpi hienompi...

Pipsa kirjoitti...

Mahtava kuosi, tykkään etenkin tuosta mustavalkoisesta, olisi vähän erilainen :)

unisukka kirjoitti...

Hieno kuosi todellakin, mustavalkoisena toimii minusta parhaiten.

Anonyymi kirjoitti...

Samoin minusta tässä kuosista mustavsalkoinen on hienoin!

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä paras!

Elisa kirjoitti...

Samoin, mv ihanin minusta, mutta on kyllä tuo ekakin aivan ihana :) Upea kuosi! tulispas myyntiin mv:na niin en voisi kertakaikkisesti olla tilaamatta!!!

Katja kirjoitti...

Vihreä-musta on paras, ehdottomasti :)

omppuli kirjoitti...

Tätä ostaisin kyllä heti! Varsinkin mustavalkoinen, mustavihreä ja tuo viimeinen miellyttävät silmääni todella kovasti. Tulisipa tätä joskus myyntiin kankaana :)

Salla kirjoitti...

Oih, mielettömän ihana kuosi! Ostaisin aivan varmasti! Korttina varsinkin olisi iki-ihana! Mustavalkoinen on ehkä ihanin, mutta myös eka ja kolmas miellyttävät silmääni tosi suuresti!

Kirsikka/Kirsikan Unelmat kirjoitti...

Ihan mielettömän ihana kuosi! Mustavalkoinen ehkä paras, mutta jos näitä saisi kankaana (toivottavasti joskus saa!) niin olisi kyllä vaikeuksia valita minkä värin ottaisin :)

Maisku kirjoitti...

Tuo viimeinen on ehdottomasti paras! :)

Sarita kirjoitti...

Aivan ihastuttava kuosi taas kerran! Mun mielestä tämä on parhaimmillaan niin että on vain mustaa + valkoista ja lisäksi yksi tehosteväri (esim. tuo sinapinkeltainen on yllättävän kiva, yleensä ko sävystä niin välitä)

Sanna kirjoitti...

Mä tykkään ihan hulluna näistä sun viimeaikaisista kuoseista, toivottavasti niitä saisi kankaanakin (tai ehkä olis parempi, ettei saisi;) ). Näistäkin kahta ylimmäistä ostaisin takuulla! Mun mielestä pitäis saada kyl myyntiin edes joku tällainen kaupunki/tie/sirkusjuttu, jossa on paljon kaikkea erilaista, siis joku maisemajuttu!

Anonyymi kirjoitti...

Saapiko udella, onko kaupunkiautoja koskaan tulossa kankaina? Rohkaisisin sinua väsäämään yrityksen pystyyn.. kovasti olisi halukkaita ostajia ja sinulta jos keltä löytyy taitoa suunnitella mahdottoman ihania kuoseja. Katselin tuossa että löytyisi monta kivaa kuosia myös verhoiksikin, ettei vaan lasten vaatteisiin. T:kotiäiti Oulusta