torstai 10. marraskuuta 2011

taas ompeluita kierrätyshengessä ja pari ihan uusistakin kankaista

Kierrätysompeluita, euron kirppishousuista tuli Nikolaille haalari, poika kun niin kovasti tykkää tuollaisista, ei muuta pukisikaan jos saisi ite päättää :) Taskun lisäsin koska minua häiritsi että kuvioiden kohdistaminen ei ollut kankaan vähyyden takia mahdollista ja keskelle oli kuitenkin pakko laittaa sauma kun housuissakin oli joista nämä ompelin..
Tuhostin tuollaisen jonkun itse, kröhöm, mielenkiintoisella kaavalla, ompeleman velourpaidan jossa oli ihana leppiskangas. Ostin sen pari vuotta sitten kirpparilta 2e, muistin ottaa kuvan paidasta vasta kun olin jo hihoista tehnyt Miipulle haalarin. Kuitenkin, riittoisa paita, jatkoin vähän mustalla velourilla kun en löytänyt oikeaa sävyä sinistä enkä punaista..


Keskimmäiselle tuholaiselle kalastavia karhuja, tein myös paidat pojille mut niitä on ollut monessakin blogissa niin en katsonut kuvaamisen arvoisiksi :)
Miipulalle kalastavia karhuja yöpuku, tuo nepparilista ei taas menny ihan sunnitelmien mukaan mutta käyttökelpoinen kuitenkin..

6 kommenttia:

*marjuska* kirjoitti...

Kiva tuo leppiskangas ja hyvin kierrätetty kun sait kahteen vaatteeseen riittämään.
Suloisia on nuo uusista kankaistakin tehdyt haalarit. Varsinkin tuo yöpuku aivan suloinen!

Suvi kirjoitti...

Aivan ihania ompeluksia!! :) Kierrätys on tosi mukavaa :)

Pikku piltti kirjoitti...

kivoja ompeluksia! Mua vaivaa vissiin joku syysväsy kun tuntuu etten saa mitään aikaiseksi. Mutta jospa mä parin päivän sisään saisin taas jotain postattavaa :) Siitä sun suunnittelemasta metsäkankaasta on Ellille leikattuna mekkonen :)

Miina kirjoitti...

Ihanuuksia oot taas saanut aikaseks! :)

Nipsutin kirjoitti...

Oi kuinka hienoja. =)

Anonyymi kirjoitti...

Hei mikä on tuo ihanan näköinen kangas sohvan päällä? Mistä olet tuollaisenkin ihanuuden bongannut? Ja ihania ompeluksiakin tietty! Mistä saa kalastavia karhuja?