keskiviikko 8. elokuuta 2012

Ponini

Ponit tarvis jo isomman tilan itselleen :) Tässä kaikki ponini, muistan että joku on joskus kysellyt kuvia niistä. Muutama kunnostusta odottava pikkuinen puuttuu vielä kuvasta. Nää on vaan niin ihanan lapsellisia, sisäinen pikkutyttöni nauttii!

(miten muuten onkin niin että johonkin tiettyyn juttuun törmää keskimääräistä useammin kirpparilla? minulla se on tuo pieni vaaleansininen vauvaponi, niitä on jo viisi! ihan hullua mutta en ole voinut jättää yhtäkään kirpparille (tosin eipä ne ole paljoa maksaneetkaan, kallein on ollut euron).)

18 kommenttia:

charlotte (bygarlands) kirjoitti...

Anteeksi, minä harjoitella suomea mutta olen ei virheetön vielä...I adored My Little Pony when I was younger and all these older models bring back so many memories! The white one with the rainbow, the blue with the pink hair on the left and the white unicorn on the bottom right were all in my possession. So beautiful, especially when colour ordered. I hope you treasure this collection

Peppi kirjoitti...

No onpa poni "poikineen"! tässä juuri joku päivä mietiskelin, että olikohan virhetikki myydä ponit kirpparilla, kun ovat yhden aikakauden suosikkileluja...Sinulla niitä on tallessa muutama ;)
Tuo edellisen postauksen sohva on ihan huippu ja kissanpennut - voiko olla söpömpää kolmikkoa!

Maija kirjoitti...

No niin, mää oon ainaki odottanu tätä ponipostausta. Ihania! :-D

Marjuli kirjoitti...

Apua, meijän tytöt ois vähän onnessaan ku näkisivät noin paljon poneja! Ja äitiki kyllä :D

Minäki ostan näitä aina jos vastaan tulee, mut meillä on ehkä yhden hyllyllisen verran vain :) Ne uudet ponit, mitä kaupassa on, ne on kamalia! Ihme animeponeja.

Miina kirjoitti...

Oi, ihania poneja! :D Meilläkin muutama kymmenen! Ja sulla oli taas vaikka mitä ihania uusia kuoseja! ;)

Tiia kirjoitti...

Oi, mikä kokoelma! Nyt on pakko udella, että kauanko on mennyt moisen kokoelman kartuttamiseen? Oma kokoelmani on ihan mini tähän verrattuna - muutama omasta lapsuudesta säästynyt ja pari kirppislöytöä.

PikkuHoo kirjoitti...

Siis apua, ihana kokoelma. Mullakin on juuri omani vanha tuollainen vaaleansininen muitakin tuttuja lköytyi kuvasta :)

pikkukiiski kirjoitti...

Näitä on tullut napsittua kirppareilta vastaan niin kauan kun olen kirppareita aktiivisesti kiertänyt :) eli reilun kymmenen vuoden ajalta. Ja nollasta olen aloittanut, minulla ei ollut yhtään My little ponia pikkutyttönä. Onneksi nyt on ;)

Saara kirjoitti...

Ihana kokoelma! :) Mulla on myös käynyt tiettyjen juttujen kanssa niin, että törmään niihin AINA kirpparireissulla. Myöskin sellaisiin asioihin, joita en ole edes etsimässä. Mutta sarjoista, joita keräilee, ei koskaan osu kohdalle se viimeinen osa.. :D

Heidi kirjoitti...

Nuo on niin ihania! Minullakaan ei pienenä ollut aitoja ponaja, nyt omalle tytölle olen ostanut näitä vanhoja ja kymmenisen vuotta sitten valmistettuja poneja kirpparilta, kun on vastaan tullut. Aloitin jo silloin kun tyttö oli ihan vauva eli reilu kaksi vuotta sitten. edullisia ostelen, en vain suostu maksamaan näistäkään paljoa... =) Ja todellakin ne uusimmat on ihan kamalan näköisiä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tietää,onko poni vanha? Entä aito? Sain juuri eilen tumman vihreän ponin,jonka aioin antaa pois.Jossain tallessani on myös "sairas" poni.
Ilona

Myyttinen kirjoitti...

Ihana kokoelma :) Itsekin olen haalinut joitain vanhoja My Little Ponyja kirppareilta, mutta aika harvoin sattuu kohdalle. Tyttö ei ole yhtä innostunut ko. poneista kuin äiti :D

pikkukiiski kirjoitti...

Hasbron poniksi eli "aidoksi" tietää kun jalanpohjassa lukee Hasbro ja sitten joku vuosiluku :) netistä löytyy myös hyvä suomenkielinen tietopaketti poneista täältä http://www.elisanet.fi/myrskytar/

Marjuli kirjoitti...

Onko sulla muuten jotain hyviä vinkkejä, miten saada takkuinen poninharja kuntoon? :) Tai miten saat liat pois?

Suvi-Kukka kirjoitti...

Mullakin on kaks noita vaaleensinisiä vauvaponeja ja löytyypä niille kuuluvat vaunutkin. Ja sit mulle on muistaakseni kolme sellaista vaaleenpunasta salama ponia jolla on sininen tukka..

Anonyymi kirjoitti...

Eikä! Mulla on ollut tuollainen kello pikkutyttönä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei ollut ponini aito. Kävin Myrskyttären ponisivuilla katsomassa,hienoja.
Ilona

marikan kirjoitti...

Ohhoh, mikä kokoelma, hauskalta näyttää =)