maanantai 15. lokakuuta 2012

Lasten Metsolan kuosikilpailun voittajakuosista inspiroituneena
Koitin tehdä itsekin riikinkukkokuosin. Ei kovin helppoa täytyy sanoa! En ole ollenkaan tyytyväinen, riikinkukko osoittautui hyvin hankalaksi linnuksi :) No mutta tulipahan kokeiltua! Lasten Metsolan fb sivuilta löytyy kuva kuosiin innoittaneesta Päivä Vuonokarin riikinkukko-kuosista

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni tämä on paljon kauniimpi kuin metsolan voittanut. Makuasioista onneksi ei voi riidellä ja kuka tykkää mistäkin. Tuo alin olisi niin itselleni :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea riikinkukko sinullakin!

HeiDu kirjoitti...

Siis täähän on paljon hienompi! Tykkään!!! Ihan takuulla tekisin tästä itselleni jotain :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana!
-Hanna

Anonyymi kirjoitti...

Tuo alin on aivan uskomattoman kaunis!! Voi kun joku äkkiä nappais tämän tuotantoon!!
Elli

NoraH kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
NoraH kirjoitti...

En oikein alkuperäisestä tirpasta innostunut, mutta tuo ylin on aivan ihana ...ja nimenomaan itselle :)

Saana kirjoitti...

Vau, tosi upea riikinkukko! Jos tätä joskus tulee saamaan trikoona tai vaikka joustofroteena vihreäpohjaisena, niin täällä on ainakin yksi varma ostaja. Ihan ehdottomasti haluaisin tuosta vihreäpohjaisesta itselleni esim. puseron ja tunikan.

Ressu kirjoitti...

tästä tykkään, siitä voittajasta en.

Unknown kirjoitti...

upean raikkaat kukkoset <3

Chamimelon kirjoitti...

Tykkään ja vielä kun sais osan katsomaan toiseen suuntaan. :) Mut minusta heti parempi kans kuin voittajakuosi. Ehkä siksi, kun tykkään pirteydestä.

glenni kirjoitti...

mä tykkään ja paljon! eka on ehdottomasti paras!

RetroSydän kirjoitti...

Hieno!! ylinväritys on tähän aivan ihana ja muutenkin niin paljon parempi kuin se metsolan voittokuosi... värit on niin kivoja...

Linnea kirjoitti...

Oih ja voih. Nyt joku äkkiä tekemään tästä kangasta, ostaisin heti!

Anonyymi kirjoitti...

eikö nuo "sulat" pitäisi olla ylös päin, vai ? ainaki minusta niin olisi paljon kivempi, eli pään yläpuolelle sulkakaari :) jännä ku toiset toisilta lainaa ideoita, mut mä vaan sivusta seuraaja :) ..eli että jos tätä tulisi myyntiin sinulta, ja metsola olisi juuri tästä valmistanu kankaan, niin minusta se olisi aika toisen ideoitten matkimista. mut tää va mun mielipide.

Anonyymi kirjoitti...

edellisiieen lisäten, että metsola olisi juuri riikinkukosta valmistanut ei siis tästä sinun :)

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän, että Metsolan kisaan tehtiin myös värillisiä versioita riikinkukkokuosista, mutta Metsola itse valitsi mustavalkoisen.
Onneksi.

pikkukiiski kirjoitti...

Minä teinkin tämän sillä mielellä että halusin kokeilla piirtää riikinkukkoa ja siis ihan avoimesti tunnustan inspiroituneeni Metsolan kuosikisan voittajasta :) En aio luvata tätä kenellekkään myyntiin ettei tule pahaamieltä idean varastamisesta ;)

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Aivan ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana :)

Tuulivei kirjoitti...

Minusta se ei olisi matkimista, onhan tuo ihan kokonaan erilainen kuosi, aihe vaan on sama. Jos näin ajattelisi, ei voisi tehdä kissaa, koiraa, hevosta, lintua, autoa, kukkaa, eikä mitään muutakaan, sillä kaikki on joskus tehty. Samat aiheet kiertää ja tulee aina vaan uudelleen erilaisina.

Tää on upea kuosi ja voisi todellakin tulla kankaaksi! Se, että nuo sulat on alaspäin on minusta hauskasti oivallettu ja luovasti toteutettu. Upeaa!

*marjuska* kirjoitti...

Tää on ihana! Paljon kivempi kuin se Metsolan voittokuosi.

Anonyymi kirjoitti...

Todella hieno! Kankaaksi vaan tämäkin! :)

Peppi kirjoitti...

Aivan herkku kuosi tämäkin! Ja kaikissa näissä väreissä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei Metsolan takia kannata jarrutella :) Kuosi on upea ja uniikki. Kuten Tuulivei sanoikin, samoista aiheista saa tehdä ihan rauhassa eikä tällaisen kanssa olisi pienintäkään mahdollisuutta minkäänlaiseen tekijänoikeusriskaamiseen, ei edes "mielipahaan".
t:anis

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mahtavia riikinkukkoja! Kyllä meillekin kelpaisi! :) Millä muuten suunnittelet/piirrät kuosit? Käsin/koneella? Ihan mielenkiinnosta kyselen, jos sitä itsekin joskus innostuisi tekemään. :)

mangonella kirjoitti...

Aivan ihanan suloisia riikinkukkoja (ja nuo muutkin suunnittelusi ovat upeita ja sympaattisen näköisiä)! :) Tykkään kovasti. :)