tiistai 30. heinäkuuta 2013

A BEAUTIFUL BODY HAASTEHetken epäröinnin jälkeen päätin osallistua Mami Go Go -blogin Mintun haasteeseen. Pidin ajatuksesta. Vaikken osaa kirjoittaa niin hienosti, haluan kuitenkin sanoa että olen samaa mieltä. Meidän pitäisi olla armollisempia itsellemme. Sillä se, miten koemme itsemme ja kohtelemme itseämme toimii esimerkkinä myös lapsillemme siitä, miten omaan kehoon tulee suhtautua.

Tässä minä olen, neljä raskautta, neljä ihanaa lasta. Raskausaika ei ole minulle mitenkään nautinnollista. Kärsin hyperemensis gravidarumista. Eli oksennan, joka päivä, jatkuvasti. Eikä se lopu siihen 12 ensimmäiseen viikkoon vaan jatkuu ihan raskauden loppuun asti. Olen ylpeä kehostani sillä tästä huolimatta kun vauva syntyy niin huono olo lakkaa ja pystyn taas syömään ja imettämään. Painan ehkä 10kg enemmän kuin aikana ennen lapsia, rintani ovat venyneet ja roikkuvat. Todennäköisesti enemmän kuin monella muulla 26-vuotiaalla. Mutta niillä olen ruokkinut omani ja auttanut monta muuta vauvaa. Laskin hetki sitten että tähän mennessä viimeisen 6 vuoden aikana olen luovuttanut yli 300 litraa äidinmaitoa. Tulin hyvälle mielelle.


27 kommenttia:

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

Siis ekaksi, vau neljä lasta ja mikä määrä luovutettua äidinmaitoa! Siis vau!!
Toiseksi olet tosi kaunis, ihana ja tunnelmallinen kuva! Ihana että lähdit haasteeseen mukaan! Kiitos!

Periaatteen Nainen kirjoitti...

Voi miten kaunis ja herkkä kuva, ja multa ihan mieletön virtuaalinen hatunnosto luovuttamisesta, monta litraa elämänvoimaa pienille, tosi hienoa!

yoedha kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Maiu kirjoitti...

Tosi kaunis kuva! tää on niin hieno haaste :)

Heikku kirjoitti...

Kertakaikkiaan upea kuva ja mikä määrä luovutettua maitoa! Minä täällä odottelen ensimmäistäni, joka saapunee kuukauden sisällä. Olen ainakin tähän asti ollut kauhean ylpeä siitä, että olen voinut olla tosi lunkisti ja tykännyt jatkuvasti muuttuvasta kehostani, vaikka kiloja on tullut sinne sun tänne. Ja toivon, että pidän itseäni kauniina myös synnytyksen ja imetyksen jälkeen.

Ultsu kirjoitti...

Ihanan rohkeaa ja kaunis kuva! Mutta luulen, että moni 26-vuotias lapsetonkaan ei näytä noin hyvältä ;) Kyllä tuolla kropalla ei ole mitään hävettävää!!

Pilvi kirjoitti...

Kaunis kuva!

Huh, miten olet jaksanutkin neljä raskautta oksentaa läpeensä, minusta se 12 viikkoakin on jo tarpeeksi kamalaa! Ja tuo maidon luovutus, sen olen kuvitellut niin hankalaksi touhuksi etten ole edes yrittänyt... Olet sinä sankari! <3

Anskuli kirjoitti...

ihana kuva :) Täällä toinen pian 26-vee neljän lapsen äiti ja kroppani näyttää aika samalta!

Jaana/Hattaralandia kirjoitti...

Ihailtavaa rohkeutta ja oot tosi kaunis!

Kirsi kirjoitti...

Kaunis! <3

Kertakaikkisen ihana ja rohkea kuva! Ihan silmäkulma kostuu teidän upeiden haasteen vastaanottaneiden vuoksi. Rispekt!

Sesse kirjoitti...

Ihanaa!Ja tosi hienoa, että olet voinut monia lapsia auttaa äidinmaidon kautta.
Itselläni on viisi lasta, joista ensimmäisen sain kaksikymppisenä ja viimeisen 39-vuotiaana..nyt ovat kaikki suht aikuisia :)

Nanna kirjoitti...

Niin rohkeaa, kaunista ja mahtava määrä luovutettua maitoa!

-merita- kirjoitti...

kateellisena täällä tietsikkaruudun takana istuu myös neljän lapsen äiti, jonka kroppa ei todellakaan ole noin hyvässä kunnossa, kuin sinulla =) ennen lapsia paino pysyi alhaalla, ei raskausarpia, venynyttä pallomahaa, roikkuvia rintoja, hapsottunutta tukkaa ja kaikenkaikkiaan kulahtanutta olemusta...mutta nyt elämä on merkityksellistä. kroppa kärsi, mutta saan olla ylpeä neljästä lapsestani ja syli on aina täynnä <3

E.V. kirjoitti...

Huikean määrän maitoa olet luovuttanut (1/3 kuutiota!!!), itselläni ei maito ole riittänyt edes omilleni, vaan ovat kumpikin puoliksi korvikemaidolla kasvatettu. Esikoisellekin kuitenkin tein sitkeästi maitoa vuoden ikään saakka.

Ja hyvin olet säilynyt, kannattanee tosiaan saada lapset vielä silloin kuin kroppa on vielä nuori....

Marjuli kirjoitti...

Upea ja kaunis Leena <3 Niin herkkä kuva, olette ihania :)

eitsu kirjoitti...

Ihana kuva, minulla oli 26 vuotiaana viisi lasta. Näytät hurjan upealta! Enkä valitettavasti näytänyt noin hyvältä edes silloin. Läskiä ei ollut mutta kamalasti raskausarpia. Minulla on ollut aina vaan harkinnassa äidinmaidonluovutus. Sinulle hatunnosto avustasi pienille vauvoille. Hui miten rankkoja sinun raskautesi ovat olleet. <3

Anonyymi kirjoitti...

Olet upean näköinen!!

Ja minkä määrän maitoa olet luovuttanut. Sillä on moni lapsi saanut hyvän alun elämäänsä. Kunnioitettavaa!!

Ilona

Rouva Pehemiä kirjoitti...

Kaunis kuva <3

Bettina kirjoitti...

<3

Saila kirjoitti...

Moi! Olen aina välillä käynyt kurkkimassa blogiasi, ja onpa hauska huomata, et oot saanut poikain kaveriksi pienen tytön, onnea! Ja hienoa, että läksit tähän projektiin mukaan. Olen blogihoppaillut Mami Go Go:n projektipostauksen kommenttiosastosta sinne tänne näitä kuvia ja tarinoita katselemassa ja itkeä tihrustanut ja kokenut ties minkälaisia tuntemuksia (oon itekin toista kertaa raskaana viidennellä kuulla). Hieno projekti, ihania ja rohkeita naisia!
Kaikkea hyvää sulle!

Anette - Operaatio Äiti. kirjoitti...

Olet upea!

elluelina kirjoitti...

Kaunis kuva! Ja oot kyllä super-nainen.. tuollaiset raskaudet ja neljä lasta ja noin nuori ja nää kaikki ihanuudet blogissa.. voi hyvät hyssykät :D

Ihania loppukesän päiviä katraasi kanssa!! :)

pikkupippuri kirjoitti...

Kaunis äiti! Ja kiitos siitä, että olet luovuttanut maitoa. Ilman teitä luovuttajia minun keskimmäinen olisi kasvanut korvikkeella ensimmäiset taisteluviikkonsa. Kiitollisuudella ajattelen kaikkia niitä äitejä, jotka luovuttavat maitoa pienille taistelujoille. Kiitos.

Piia kirjoitti...

Wau! Mikä määrä mammaa!!! *kumartaa*

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle sekä kuvasta että äidinmaidosta. Kunnioitettavaa t. ellu

Indi Host kirjoitti...

WONDERFUL Post.thanks for share..more wait.

Click Here
Gravatar.com

Sproter Crati kirjoitti...

I believe this is one of the so much vital info for me. And i'm satisfied studying your article. However wanna observation on few basic issues, The site taste is wonderful, the articles is in point of fact nice : D.

Just right process, cheers.

Doomsday
Sunny Side