sunnuntai 11. elokuuta 2013

Uusinta äitinlintu-kuosista

Olen muistaakseni joskus esitellyt blogissani tämä "äitilintu" kuosin. Nyt se tuli minulla vastaan kuosikansiota järjestellessäni ja päätin vähän muokkailla sitä ja kokeilla uudestaan :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pieni lintu ei erotu kunnolla äitilinnusta...eli jos tätä kankaana ajattelee niin leveämpi pitäisi olla tuo valkoinen ääriviiva :) muuten kiva..tykkään!

Taskulaatikko kirjoitti...

vähn huonosti juu erottuu minunkin mielestä pikkulintu. mutta noi värit... aivan mielettömän ihanat noi eka ja vika!! Haluan heti tuollasia kankaina kiitos. ei tarvii aina olla niin kamalan värikästä ja välillä on kiva pitää rauhallisia vaatteita joisa herkkä kuva :)

Reptile kirjoitti...

Ihana tuo ruskea/beige

naurispelto kirjoitti...

Minusta tuo on toisaalta hauskakin noin, kun ensin näyttää, että siinä on siipi, mutta tarkemmin katsottuna huomaa pikkulinnun. Ensimmäinen ja viimeinen väritys ovat kauneimmat, keskimmäinenkin kiva, mutta hempeemmät sopii tähän kuosiin vielä paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuosi! Mulle mieleinen väritys ehkä vielä puuttuu. Pikkulintu voisi tosiaan paremmin erottua. Siivessä tuo pystyraidoitus ei ehkä mun mielestä ole paras mahdollinen. Voisikohan siihen kokeilla vaikka tasavärisyyttä tai diagonaalista kynänjälkeä :)Tai ehkäpä enemmän yksityskohtia kuten pyrstössä? Vaikea sanoa mikä näyttäisi valmiina hyvältä, mutta jatkokehittely ei olisi siivelle pahitteeksi ;)

elluelina kirjoitti...

Kiva idea :) Hauskaa oli taas mun mielestä se, että pikkulintua ei ekalla katsomalla huomannut ja kohta sen hoksasikin :)