torstai 19. syyskuuta 2013

Taimi-mekko ja puuvilla paratiisi :)

 Verson puoti teki Taimi-kuosistani ihanan pehmeää joustofroteeta, sain oman palaseni tänään ja siitä syntyi heti ensiksi itselle mekko :)

Dyykkituoli sai ylleen mintunvihreetä maalia ja ihana paratiisipuuvilla pääsi olohuoneen ikkunaverhoiksi. Sopivat aika kivasti yhteen!


Huomaan etten ole pitkään aikaan päivittänyt blogiini näitä kankaaksi päätyneitä kuvia - tai sitä mitä niistä on syntynyt! Tässä tämäniltaiset :) Olen niin mielissäni!!

16 kommenttia:

Arya kirjoitti...

Oi kun ihana mekko!

Marikki kirjoitti...

Upea mekko ja upea kuosi!!

Pikku Akka kirjoitti...

Niin kaunis kuosi ja kauniin mallinen mekko. :)

Anne kirjoitti...

Oi kuinka kaunis mekko! Onko tuohon kaavoja jossain? Itsellänihän on ompelupeukalo täysin keskellä kämmentä, mutta aina kun näitä itetehtyjä katselee niin semmoinen pieni kipinä koittaa syttyä.

Tiia kirjoitti...

Onpas kaunis tuo mekko. Ihana, kun noita sinun kuoseja pääsee tuotantoon :)

tinttara kirjoitti...

Ihana mekko! Mulle on myös tulossa tuota kangasta eikä vielä ole oikein tietoa mitä siitä syntyy. Kiva nähdä toisten tekeleitä tuosta ihanasta kankaasta.

Tanja K kirjoitti...

Ihanan värinen kangas!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mekko!! Mitä kaavaa olet käyttänyt? Olis just minun oloinen mekko :)

Johanna

annakristiina kirjoitti...

Voi kun osais ommella tuommosia! :)

Kukka kirjoitti...

Vielä täälläkin, upeat <3 kuosit, värit, materiaalit. Ihan huippuja, viikonlopun yli pitäisi omaa taimia odotella, kuinkahan se onnistuu?

Liisa kirjoitti...

Aivan mielettömän kaunis mekko ja tuo kangas <3

Anonyymi kirjoitti...

Kovin kaunis kangas ja mekko! Mutta mikä kaava, olisi mukava testata omaa näppäryyttä ja käyttää tätä mekkoa insipiraationa.

Susu kirjoitti...

Kertakaikkiaan hurmaava mekko! Ja superihana kangas!!

Karo-Liina kirjoitti...

Ihanat! Kyllä sä olet ihan kauhean lahjakas ja jaksava ihminen. Pitkästä aikaa blogiasi lukevana, nostan hurjasti hattua sulle, yksinhuoltajalle ja kangastaiteilijalle! (p.s sä kun tykkäät väreistä niin saattaisit tykätä myös arvontani palkinnoista, tervetuloa mukaan!)

Tea kirjoitti...

Ihana mekko ♥

Ariana Richardo kirjoitti...

There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article, thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

Click Here
Wikidot.com