tiistai 4. maaliskuuta 2014

Uusi penkki keittiöön :)
Poikasten kanssa pärjää parhaiten kun ne pitää kiireisinä jossakin järkevässä puuhassa, muuten hommat menee hyvin nopeasti ei-niin-järkeviksi. Tälläkertaa otettiin projektiksi hyötykäyttää vanha ja rikkinäinen pinnasängynraato. Siitä piti ensin tulla turvaportti rappusiin mutta koska sain toisenlaisen turvaportin niin keksittiin pinnasängylle muuta uusiokäyttöä. Keittiöön tarvittiin lisää istumapaikkoja, mutta sellaisia jotka ei vie niin paljon tilaa kuin tavalliset tuolit. Niimpä päädyimme askartelemaan tälläisen pitkän penkin. Kaikki materiaalit ruuveja myöden on kierrätetty. Maali jouduttiin ostaan mutta onneksi kirpparipöydässä on käynyt kauppa niin hyvin että raaskii ostaa huonekalumaalia :) Kaksi pienintä poikaa päätti värin, esikoinen olisi halunnut mielummin keltaisen. Tykätään tosi paljon vaikka joku oikeasti puuseppä nauraa nyt varmaan itsensä tärviölle kun näkee meidän kyhäelmän :D

25 kommenttia:

Tiina // Käy peremmälle kirjoitti...

Penkki on niin kekseliäs ja tosi hieno! :)

-Tiina

Mirkku kirjoitti...

NIIN H-I-E-N-O PENKKI <3 että melkeen pitäis meidänkin pieneen keittöön askarrella samanlainen!!!

Noranda kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno! Todella luovaa kierrätystä!:)

Purnukka kirjoitti...

Aivan mahtava idea!!!♥

Katariina kirjoitti...

Hieno!

PiiperoPaaperoPatikkajalka kirjoitti...

Sinä se vaan olet kertakaikkisen näppärä tapaus!! Hieno on, ja sopii niin hyvin teidän keittiöön!

Rosa kirjoitti...

Avian mahtava! Tässä on oikeasti sitä tuunauksen makua! :) Ja niin herkullisen värinen!

Jadelmina kirjoitti...

Heh!
Juuri laitoin meidän pinniksen myyntiin ja mietin, että joku voisi siitä vielä jotain tuunata. Sitten sinä tuunasit juuri pinniksen!! Kuinka kävikin!

jenni kirjoitti...

Mä oon joskus aatellu just samaa, että pinniksestä sais kivan sohvan/penkin, harmi vaan ku mulla ei semmosta missään oo jemmassa :)

Anonyymi kirjoitti...

Häkkisängyt ovat todella hyödyllisiä; meidän omilla lapsilla ei koskaan ole ollut häkkisänkyä (perhepeti...), mutta esikoisemme ollessa pieni dyykkasimme opiskelija-asuntomme roskakatoksesta naapurimme monella lapsella käytössä olleen häkkisängyn. 10 vuoden aikana laidat ja päädyt ovat toimineet sekä tavallisen lastensängyn laitoina että parhaillaan turvaportteina estämässä junioria ja koiraa pääsemästä isojen sisarusten huoneisiin Legojen yms. pikkutavaran kimppuun. Yksittäisiä puolia on tarvittu askartelussa, käsitöissä (seinävaatteen rimat) ja mm. maalauksessa sekoituskeppeinä. Kun turvaporttikäyttö loppuu, uusiokäyttöä keksitään taas :-) t. Elina

Anne kirjoitti...

Onpa kerrassaan hieno penkki! Ja mahtava idea!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava ! kaikki muukin :) tuo keltainen on aivan ihana sävy nuissa tuoleissa ym. mikähän sävy?maali?kyseessä?

Sesse kirjoitti...

Hieno idea tuo penkki ja kivan näköinen :)

Mehukekkerit Veera kirjoitti...

Aivan Mahtava idea ja loistava toteutus :)

HeiDu kirjoitti...

Voi miten ihana ja kekseliäs! Sopii keittiöön kuin nenä päähän!

Johanna kirjoitti...

Ei voi muuta todeta kuin, että Kätevä Emäntä!! Hieno!

Meeri kirjoitti...

Tosi kiva tuunaus ja ihanasti sopii teille. Laitathan joskus (kesällä vaikka) myös ulkokuvia uudesta kodistanne. Ois kiva nähdä siitä enemmän, vaikuttaa niin mielenkiintoiselta, ihanalta.

pikkukiiski kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Keltaisen sävy tuoleissa ja pöydässä on alkuperäinen. Syöttötuolin olen maalannut jo pienimmälle pojalle, voin koittaa etsiä jos löytäisin jostain sävyn numeron :) Ulkokuvia talosta tulee varmasti kesällä sillä minulla on urakkana maalata talo uudelleen vanhan maali kun on todella surkeassa jamassa. Puutarhan laittoakin riittää nimittäin piha on tällähetkellä todella karun ja surullisen näköinen sen toimittua lähinnä ilmeisesti romunsäilytyspaikkana. Onneksi rakastan puutarhanlaittoa! :)

pikkukiiski kirjoitti...

Niin ja minullakin vauvat on aina olleet kainalossa niin kauan kun imetän eli noin 1,5-vuotta :) Pinnasänky on lähinnä ollut sellainen turva-paikka mihin olen laskenut vauvan niin ettei joudu isompien sisarusten yliajamaksi tai vastaavasti pääse itse ryömimään tai konttaamaan johonkin vaaranpaikkaan.

Nova Melina kirjoitti...

Mahtavaa!!!! Uskomattoman hieno penkki. Hyvä Leena ja pojat! Kyllä nyt kelpaa! :)

Sari kirjoitti...

Huippu, kui kätevä olet :)! Niin ihana penkki <3, ihan karkki :)!

Anonyymi kirjoitti...

hei oletko pohjamaalannu noita huonekaluja kun oot maalannu? ja olet aiemmin maalannu pinnatuolin mintunvihreällä maalilla (tässä blogissa oli kuva)niin löytyisikö sille sävynumero?

Unknown kirjoitti...

Onpa kiva penkki!:) Lasten kanssa yhdessä saa aikaseksi yllättävänkin paljon kaikkea mukavaa.

late kirjoitti...

Kiva ja oivallinen keksintö sekä hauska väri ja Kiitos vihjeestä!

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Vau, olet todella taitava, hieno penkki ja upea tuunausidis ja vielä lasten valitsema raikas väri :)