torstai 7. heinäkuuta 2011

Hitaasti päivittyy blogi mutta täällä ollaan :)

Kirppikseltä on taas tarttunut jotain mukaan vaikka en ole kauheasti ehtinyt niilläkään kiertelemään. Lastenlakana maksoi 1,20e, se on samaa kuosia kuin pikkusiskollani vauvana ollut täkki. Lisäksi löysin pienen uimarenkaan joka kuuluu My Little ponille, nyt pitäisi vain löytää jostain sellainen pieni meriponi mutta sellaista ei ole vielä tullut vastaan, täytyy jatkaa etsintöjä!


Olen ollut vähän isompaa peiliä vailla ja nyt löytyi kirpparilta sopiva. Peili on ilmeisesti aika vanha ja ruotsalainen, en saanut takana olevasta leimasta selvää mutta siinä luki että Katrina ja että kehykset ovat tiikkiä. Peili maksoi 8e Ripustin sen keittiöön että voin vakoilla siitä että mitä poikien huoneessa tapahtuu häiritsemättä heidän leikkejään :)


Pupuja minun pienille pupumiehille, keltainen pussilakana 1,50e ja rallipupu 0,10e
Vieläkään ei ole tullut vastaan tätä pupukangasta himoitsemanani vihreänä, onkohan vihreää valmistettu vähemmän kuin keltaista?



Lopuksi vielä kuva poniparasta jonka pelastin kirpparilta valtavasta säkillisestä pikkulelusälää. Pussi maksoi 1,20e. Huolellisen puunauksen jälkeen ponista tuli oikein nätti ja aiemmin kirpparilta pelastettu ponivauva sai emon :)



12 kommenttia:

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Olisi mukava tietää miten saat poneista nuin ihania. Tyttöjen poneista puolet näyttää ekan kuvan ponille ja olen miettinyt mitä niille tekisi, että ulkoleikkien ym. jäljet saisi pois. Suurin ongelma on ponin harja, takkuja ja likaa, yöks:D

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö: olet löytänyt kirpparilta todellisen aarteen. Pieni valkoinen poni kuuluu Apple Delight -perheeseen, ja on hinnoissaan. Sitä ei näet ole ollut myynnissä ollenkaan Jenkkien perheessä, vain Euroopassa. Vaaleanpunainen ponisi on Baby Brother Apple Delightin äiti Mommy Apple Delight. Sarjaan kuuluu myös isä ja pikkusisko. Ihanat löydöt, onnittelut! :)

pikkukiiski kirjoitti...

Ai :) Mukava tietää, tuo pikkuinen oli kans aika likainen kun ostin sen tässä muutama kuukausi sitten kirpparilta, maksoi hurjat 0,20e

Lelujen puhdistus ja kunnostus, etenkin näiden ponien, on jotenkin niin ihanaa kun ne saa näyttämään ihan uusilta!

Yleensä jos ponit on oikein likaisia niin otan niiltä pään irti ja laitan tiskiaine veteen likoamaan ja hinkkaan sitten sienellä. Harjaan ja häntään laitan ihan ihmisten hoitoainetta :D sitten huuhtelen huolella ja annan kuivua kunnolla ennen kuin laitan pään takaisin. Jos poni ei oo kovin likainen niin sit pyyhin sen vaan sellaisella taikasienellä, niillä on tosi nautinnollista putsata kun näkee miten se lika katoaa sitä mukaa kun sillä sienellä hinkkaa.
Harjat ja hännät selvitän ensiksi varovasti käsin enimmän takut, kampaan ja vedän yleensä sitten vielä suoristusraudalla varovasti miedolla lämmöllä, nättiä tulee :)

Carovarium kirjoitti...

tota pupukangasta minäkin löysin kirpparilta viimeksi, mutta vihreällä taustalla. valitettavasti vaan tyynyliinan verran, mutta onpahan jotain :)

Sanna kirjoitti...

Mää alan ihan vihertää, sää teet niin mahtavia kirpparilöytöjä. :) Ja kiitos poninkunnostusvinkeistä, tarvii katsellakin nuhjaisia poneja uusin silmin kun kiertää kirppareita.

pikkudidi kirjoitti...

Mulla oli myös lapsena tuollainen ylimmän kuvan kaltainen peitto.

Mari kirjoitti...

Ihania löytöjä. Miksi mä en koskaan löydä mistään tuota pupukangasta. Mulla on jo ihan trauma siitä =) Minäkin innostuin hieman puhdistamaan poneja sinun vinkistäsi. Oma vanha poni ja kirppisponi pääsivät pesuun ja hieman sain ihmetteleviä katseita mieheltä, kun "hoidin" poneja =) Empäs olisi tajunnut laittaa tuota hoitoainetta, seuraavalla kerralla sitten. Aikamoiset takkuharjat on nääsen muutamalla.

Sarita kirjoitti...

Kylläpä tuli ponista hyvän näköinen käsittelysi jälkeen! Enpä olisi uskonut että niistä saa noin puhtaita vielä.
Edellisen postauksen löydyäistä ihanimpia oli tipupussilakana sekä Miffy-pupu. :)
(Pitäisi varmaan joskus raahautua itsekin kirpparille jos sieltä tekee noin kivoja löytöjä!)

zanne kirjoitti...

Ihania Pony löytöjä! Ja hienosti kunnosettu!
Merihevos poneja on tosi vaikeita löytää, ne on kait ollut harvinaisempia.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on omasta lapsuudeta säästetty vihreästä pupukankaasta pussilakana ja tyynyliina. On nyt omilla lapsilla käytössä ja on ihan suosikki! Punapohjaisen peiton, jonka sisällä on vanua, löysin eurolla kirpparilta. Ytävälläni on ruskeapojainen pussilakana ja tyynyliina.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut pienenä tuosta pupukankaasta erhot oranssit sellaiset <3 harmi kun äiti on hävittänyt ne. Olet tehdnyt todellisen pony-löydön http://cgi.ebay.com/My-Little-Pony-Vintage-G1-Baby-Brother-Apple-Delight-UK-/280695951062?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415ac84ed6

CorySteeves kirjoitti...

Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Devpost.com
Information
Click Here
Visit Web