lauantai 24. syyskuuta 2011

joskus iltaisin..


..tuntuu että on ihan liian paljon ajatuksia että voisi käydä nukkumaan. silloin piirrän ne paperille ja uni tulee helpommin. mikä on sinun tapasi?

7 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihana piirustus. Mulla on vielä hakusessa tapa saada ajatukset rauhottumaan illalla. Voisin kokeilla piirtämistä. Kiitos vinkistä. :)

Pellavasydän kirjoitti...

Luen kirjaa. Se on lähes välttämätöntä juuri sellaisen paljon virikkeitä antaneen päivän jälkeen. Romaania lukiessa pääsee pois omista ympyröistä ja uni tulee yleensä heti. Ei saa olla liian jännittävä kirja, sillä se pitää lukea kerralla loppuun ja yöuni on pilalla. Mutta sellainen tavallinen, vähäeleinen sopii unikaveriksi parhaiten.

Maikki kirjoitti...

sama mulla... mä luen. En enää osaa laittaa nukkumaan ilman kirjaa :) Upee piirrustus! Näkee että siihen on purettu äidin huoli ja työ kolmesta poikasesta <3

Sari76 kirjoitti...

Hieno piirrustus! Itse virkkaan tai kudon, jos en saa unta :)

Caorann kirjoitti...

Täällä kanssa kirja on kaverina lähes joka ilta nukkumaan mennessä. Piirustus on kyllä hieno!

kewa kirjoitti...

ihana piirrystys, univaje on täällä hetkellä niin suuri että kohta nukun jo seisoessa;) (huhhh miten vaarallinen autokuski olen) mutta kyllä minulla päässä pyörii ompelu ja tilkkutyö ideoita aina vain;)

AnniKa kirjoitti...

Mitä milloinkin..Yleensä näitä kahta ensimmäistä: Mietiskelen uusia ompeluksia/käsitöitä. (Ja ne edistyy ajatuksissa oikein joutuisasti.) Tai toisena mietiskelen työasioita(jotka pitäisi osata jättää töihin) siis teen seuraavan päivän töitä ajatustasolla...joskus siinä menee koko yö vain mietiskellessä! :( Kolmantena luen jotain aikakausilehteä, kuten Kodin Kuvalehteä. Ja muita ovat: Roikun netissä-luen blogeja tai fb:ssa tai kudon-yritän kutoa.