torstai 8. syyskuuta 2011

Oululaiset!Ovatko Oululaiset huomanneet että kirppis Vintiö avataan uudelleen Limingantullissa :) Avajaiset ovat tulevana lauantaina kaikille kirppareista tykkääville vinkiksi. Kävin tänään täyttämässä omaa pöytää ja samalla ihastelin että kuinka täynnä siellä myyntipöydät olivat ihania värikkäitä lastenvaatteita ja vaatteiden hintatasokin vaikutti aika edulliselta (mitä nyt pikaisesti vähän sivusilmällä vakoilin)! Monta ihanaa juttua näkyi siellä ja melkein harmitti ettei niitä voinut varata ennakkoon ;)

11 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Voi miten ihanan näköistä! Miksi Oulu on niiiiiin kaukana :(

kewa kirjoitti...

Ohhhh, olen oikein kade Teille Oululaiset!!! Aina niin kivoja löytöjä Teilläpäin ja vielä tämmöinen herkkukirppis avataan, huhhhhhh!!!!

Tiina kirjoitti...

Viime kesänä kävin aikaisemmalla Vintiöllä, ja monenlaista kivaa lastenvaatetta löysinkin. Kannattaa kyllä käydä, te onnelliset paikalliset!!

suskunen kirjoitti...

Voi kumpa asuisin Oulun lähellä, kävisin tyhjäämässä sinun pöydän! :D

Maikki kirjoitti...

Kivaa! Onko toi sun pöytäs ku näkyy? Näyttääpä houkuttelevalle! :D

jossu kirjoitti...

Kiitos vinkistä :)
jos tuo on sun pöytä tuo kuvassa näkyvä niin vinkaappa mistäpäin löytyy niin vois suoraan syöksyä sinne?:D Ihanan näköistä kyllä..

piitzi kirjoitti...

Jahah, joutuu vissiin suoraan töistä porhaltamaan tonne. =)

pikkukiiski kirjoitti...

Joo on oma pöytä, en oikein kehdannu heilua siellä kameran kanssa vaikka teki mieli kuvata jokainen käytävä kun oli niin ihanan näköistä kun pöydät oli pullollaan kaikkea värikästä :D

kikkas kirjoitti...

Voi, toi ihana pilvihaalari... Ja muitakin söpöyksiä. Harmi että Ouluun on täältä liian pitkä matka ;)

koria kirjoitti...

mää aina mietin että missä hiton kaupungissa on noin hyvät kirppikset mitä löytöjä aina teet. ja nyt huomaan että oot oulusta?!?! ...jossa oon asunut viimeiset 6 vuotta... tasan ei käy onnenlahjat :D

Anonyymi kirjoitti...

mä taisin käyä hakeen sun pöydästä pupupipon tänään <3

Jenni