keskiviikko 21. syyskuuta 2011

kirppispostaus :)


Tässä esille viimeaikojen kirppistelyt joita en ole kuvannut. Pääasiassa on ollut metsästyslistalla vaatetta esikoiselle joka on kesän aikana kasvanut ihan hirmuisesti. 4-vuotiaalle alkaa olla jo haastavaa löytää kivaa vaatetta! Tässä kuitenkin paitakasa, laskin että maksoivat yhteensä noin 10e taustalla Marimekon tantsu pussilakana jonka ostin eurolla kierrätyskeskuksesta :)


euron kankaita :) pussilakanaa ja ikkunaverhoavastasyntyneen kokoisia retropotkareita, toiset tutan ja toiset finwearin, aivan vastustamattomia molemmat vaikka eihän minulla ole edes vauvaa joka näihin pukea ;) täytyy vaan ihailla noiden vanhojen lastenvaatteiden laatua, nää on vanhoja ja silti kumpikin ei paljoa uudelle häviä, mitä nyt napinlävet ovat vähän löystyneet.. 2e kumpikin


Paitoja keskimmäiselle, norsupaita 2e ja etualan ihana punainen paita 1,5e kumpikin on kuin uusi :)Miskalle pilvibody 0,50e ja t-paita myöskin 0,50e


Ponijuttuja, nää on niin
Pyyhe 1e, tyynynliinat 2kpl 0,60e yhteensä, mukin sain ystävältä :)Koirapyyhe, aika symppis :) 0,95e
* Nää meinas unohtua vielä eli mun uudet kengät jotka todellakin on siis ihan uudet vaikka kirpparilta ja hintakin oli mukava, 1e! Ihanan lämmin karvavuori näissä :) Alla näkyvä ryijymattokin on viimeaikainen kirppisostos, tosin aika paljon kalliimpi kuin nämä muut, 40e piti siitä maksaa mutta ah, se on niin minun näköinen ja iso!


*edit lisäsin kuvan matosta :)

13 kommenttia:

kewa kirjoitti...

kateeksi käy niitä löytöjä, alhaiset hinnatkin kun ovat!!!

Aquila kirjoitti...

Vau, mitä ponitavaralöytöjä! Minä en ole tähän mennessä löytänyt mitään G1-oheistuotteita, joten tuollaisesta saaliista olisin kyllä tosi iloinen :) En tosin raaskisi ikinä käyttää niitä vaan laittaisin esille.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia löytöjä! Ihanaa väriloistoa, harmi kun en itse ole hetkeen bongannut kirpusta mitään ihania vanhoja kankaita. Mutta mikäs tuo ihanainen veikeä tattikuosinen paita on? Tahtoo sientä omalle tytölle! ;)

suskunen kirjoitti...

Upeita löytöjä!!

pikkukiiski kirjoitti...

Tattikuosisen paidan niskalapussa lukee Duns Sweden :)

Millamari kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Mulla oli just tollanen pony-muki joku 25 v sitten. Vanha my little pony-fani onkin viime aikoina harmitellut, ettei mitään aiheeseen liittyvää ole tullut säilöttyä.

Miina. kirjoitti...

Oikein kivoja löytöjä taas! :D Voisko ryijystä saada parempaa kuvaa!? ;D Ja vaatteitakin ois kiva nähdä päällä...

pikkukiiski kirjoitti...

Joo voin minä ottaa paremman kuvan :)
Lisään sen vaikka tähän!

Katja kirjoitti...

Hyvään hintaan löysit soutajat! :)

Ilona kirjoitti...

Siis wow, mitä löytöjä!!!

Jonna kirjoitti...

ihania löytöjä jälleen kerran! :) Voi kun itsekin saisi aikaiseksi lähteä kiertelemään, nyt kun muutettiin Oulusta tänne lähikuntaan niin vähemmän on tullut kierreltyä kirppiksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo koirapyyhe on jostain 60-luvun puolivälistä, mulla oli sama kissa lapsena <3 ihana löytö

- Anni A.

Anonyymi kirjoitti...

Vahingossa eksyin sun blogiin. Ja mitä täältä löytyykään, ihania kuosisuunnitelmia, kirppislöytöjä ym. ihanaa! Millä kirppareilla sä yleensä Oulussa käyt, kun noin ihania löytöjä teet? Ja nuo hinnat! Mä oon nyt kahen vuoden ajan kiertäny joka viikko useampaan otteeseen Oulun kaikki kirpparit läpi, mutta yhtään kertaa en oo noin edullisia löytöjä saanu tehtyä. Vastaavanlaisia tutan retro-potkareita ym. ihanuuksia on tullut vastaan, mut aina on hintakin ollut yli 5 euroa/kpl. Onko olemassa vielä jokin kirppari noiden lukuisten lisäksi, jotka googlettamallakin löytyy, jota en ole huomannut? Sulla täytyy varmaan olla ilmiömäinen tuuri, et löydät tollasii aarteita ja noin edullisesti. Voi kunpa mäkin löytäsin, edes joskus. Myönnän, oon kade :)

T: satu