torstai 3. marraskuuta 2011

Kuoseja korteissa ja luomupuuvillaiset asut :)

Nyt tähän väliin tälläinen pieni mainospostaus, vaikka tuntuu et joulumainoksia alkaakin olla jo ihan joka luukussa, ja jouluun on silti vielä hyvin aikaa. Kuitenkin minun suunnittelemiani kuoseja on taas päässyt Majapuun korteiksi ja nyt sieltä löytyy talvisia kuoseja sellaisille jotka tahtoo vähän erilaisia joulukortteja kuin ne tavalliset joulureet ja tontunkuvat :) Lisäksi sieltä saa -10% kaikista Majapuu-verkkokaupan tuotteista koodilla 11111111 eli kahdeksan ykköstä. Tarjous on voimassa 11.11.2011 asti kannattaa käydä siis kurkkimassa!

Päästiin Ikasyrin Ecoo organic raitamalliston testiryhmäksi ja vaatteet on ollut meillä nyt yli kuukauden käytössä pojilla ja olen taas jälleenkerran todennut että kyllä vaan luomupuuvilla tuntuu ihan erilaiselta kuin tavispuuvilla. Tykkään kun noissa on värit pysynyt hyvin ja pehmeys säilynyt.
Nikolaille (4v) otin kokoa 110-116cm, Iljalle (2v) 98-104 ja Miskalle (10kk) 86-92cm, paidat oli oikein sopivia, housuissa tuntui olevan vähän reilummin mittaa lahkeessa.
Asiallista kuvaa pojista oli aika vaikee saada, kauhulla jo odotan sitä kun ajattelin että olisi kiva ottaa pojista sellainen perinteinen joulukorttikuva sukulaisille jossa olisivat nätisti kaikki yhdessä.. Voi olla että haaveeksi jää :D Onneksi on nyt noita itesuunnittelemia joulukortteja joilla voi paikata sitä ;)

Kirpparilla on tullut käytyä ja pieniä aarteita löydettyä, huomenna lähdetään viikonlopuksi mummolaan ja tämä äiti elättelee toiveita kirppiskierroksesta ihan ilman lapsia . Eli ainakin kirppispostausta taas luvassa pian

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Onpa hauskan näköinen tuo kortti, melkein täytyy käydä kurkkaan... :) :) Suloiset nuo raita-asut! :)

paaltsi kirjoitti...

tuo kortti on kyllä tosi ihana...herttainen...

Hanna kirjoitti...

meillä myös raitojen testiryhmä! kunhan saisin kameran tulemaan kotiin niin saisin kuvat!