tiistai 22. marraskuuta 2011

kyllästymiseen asti poneja? :)
Kiitos kaikille ihanille jotka on jaksanut kommentoida tähän minun ponikuosivatvomiseen :) Ilman palautetta ei voi kehittyä! Tässä olen käynyt läpi joitakin ehdotuksia mitä on tullut, kokeilin myös mustien ääriviivojen poistamista mut siitä ei tullut mitään mainitsemisen arvoista..

28 kommenttia:

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Mustat ponit on aikas kivoja.

Katja kirjoitti...

Alin on ihana!

Kiukkuiita kirjoitti...

alin on kyllä kivoin. turkooseilla poneilla se vois olla vielä kivempi ;)

dibsukka kirjoitti...

Alin on ihanin.

Ei sekään tosin voita ihan ekaa, pinkkiä poni ja pupu versiota:)

Hieman tästä tulee yövaatteet mieleen. Näen hymynaama tähden tilalle vilkuttavan pupun:D

Anonyymi kirjoitti...

MInustakin kivempi oli sillä pupulla kuin sateenkaarella, mutta varmaan ostaisin tätäkin, alin on raikkain ja sitten tuo ylin. Turkoosilla pohjalla nounou, ihan yökkäri :/

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuollahan oli vain yks joka sanoi, ettei pupuja, musta just noi pilvet ja tähdet saa tästä yökkärimäisen, sikäli puput olis ollu parempia, mutta nää väritykset on sinänsä kivempia, eritoten ylin ja alin. Anna

Kiukkuiita kirjoitti...

mulla on jäänyt täysin pupulliset huomaamatta! ehdottomasti ääni siis pinkkipohjaiselle pupuversiolle. herkullinen olis myös limellä pohjalla vaal.pun ponit :)

Unikuu kirjoitti...

mä digaan tuosta vihreäpohjaisesta..

Noora kirjoitti...

Mä vierastan mustaa taustaväriä!
Ehdottomasti turkoosi ja pinkki parempia minun silmälle :)

Anonyymi kirjoitti...

Musta taustaväri voi olla aika haasteellinen siltä kannalta, ettei haalistuisi pesussa heti.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

Mulla oli pupu versio jäänny bongaamatta mutta nyt kun kävin kattomassa ni mun mieleen on ehdottomasti tää sateenkaari versio ja ylin vaaleanpunainen on ehdottomasti kivoin väri ja on tuo edellisen postauksen vaalean sininenkin keltasilla poneilla...myös mustat miellyttää mun silmää ja sopii näin talvikauteen hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo ei mitään tummaa pohjaväriä, sillä eipä ole vielä tullut sellaista tummaa trikoota vastaan joka ei pesuissa menisi huonoksi.

Huutelen poikakuosien perään tässä samalla...olet tehnyt niitä tosi vähän, vai haluavatko jälleenmyyjät enemmän tyttökuoseja ?

Suvi kirjoitti...

Siis aivan ihania nyt nuo... Mun suosikki on ehdottomasti tuo alimmainen, huippu! :D siitä vaan kangasta! :)

AnniKa kirjoitti...

Alin kelta-musta on ehdottomasti kivoin. Tähti tekee siitä hieman vielä yöpuku-kankaan näkösen. Mutta tarvitaanhan niitäkin. Ei kyllä varmaan niin menevää kyllä oo. Ehdotan tähden tilalle sitä pupua.
Ja voisko tuolta ponilta ottaa siivet pois, nekin tekee jotenkin yökkäri vaikutelmaa. Ja toiset ei ehkä siivistä tykkää-voi tulla "kuolema"olo/kuosi. Tosin sitten se ei voi lentää pilvissä ja sateenkaarilla.
Tulee vahvasti mieleen ne oikiat ponit millä pikkutyttönä leikittiin.. Ja jotka äiti antoi pois.. Nyyyh!
Tämä oli sitten minun makumielipiteeni! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ylin on ihanaa, painoon vaan ;)

Petra kirjoitti...

Mä tykkään noista musta-pohjaisista molemmista, mutta ehkä se musta tekee juuri yö ja yökkäri-fiiliksen, koska vaaleanpunaisessa sitä ei tule. Mitä jos tähtien paikalla olisi lintuja? Sitten ei ainakaan tähdet toisi sitä yö-fiilistä :)

Ti-ti-uu kirjoitti...

Minä tykkään kans molemmista mustapohjaisista mutta ehkä enemmän ylemmästä! :) Parempi tälleen vahvalla värityksellä,niin ei tuu yökkäri/pyjama mieleen. On kyllä niiiiiin ihana kuosi!! <3

glenni kirjoitti...

toi vika on paras ja mie taas tykkään mustasta myös lastenvaatteissa :) lintu vois kans toimia, totta...

Ansku kirjoitti...

Kivoja kuoseja molemmat, mutta minusta alempi pupuversio on parempi. Ilman sateenkaarta. Tosi kivoja värejäkin, kolme alinta :)

minakaa kirjoitti...

Kaksi ekaa on parhaita kaikista versioista. Ei tule yhtään yöpukukangas mieleen. VELOURINA KIITOS :) Tytöille kuvioveloureita olen kauan jo kaivannut. Pojille tulee kokoajan....

Anonyymi kirjoitti...

Pinkki on paras tytön mielestä ja tähden tilalle voisi tulla joku ponin kaveri, esim. pupu tai aurinko, niin ei näyttäis heti yökkärikankaalta.

Sä olet taitava!!

Tea kirjoitti...

Mustapohjainen turkoosilla ponilla ja vihreen tilalle tumman sininen sateenkaareen <3 Nams!!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Mustat ja pinkki parhaat. Ja velourina, kiitos

Markka kirjoitti...

Musta ja pinkki! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Näistä ehdottomasti alin hienoin! Tuo musta taustaväri on tosin aika "jyrkkä" (vaikka ite en kyllä vierasta mustaa) Sen tilalle vois testata tumman harmaata keltsujen ponien kaveriks.. Tai tummanpunasta??Ruskeasta pohjasta taitaa tulla aika retro..

Tupuna kirjoitti...

Nää on hienoja, varsinkin mustapohjaiset! Turkooseista poneista tykkäisin minäkin, tai siis meillä on tyttö joka tykkää sinisestä yhtä paljon kuin äiti :)

Heidi K kirjoitti...

Mustapohjainen alin paras väritykseltään. Tykkäsin kuitenkin enemmän tuosta kuosista pupujen kanssa. Sateen kaaren kanssa tulee mieleen häivähdys my little ponysta. pupujen kanssa ei tullut. Kumpikin kuitenkin niin hyvä, että kankaana ottaisin meille :)

Anonyymi kirjoitti...

Sateenkaari pois ehdottomasti.

-:)-